sedamusa 23 haftalık hamileyim nasip olursa kızıma inci ismini vermek istiyorum bu isimde tanıdığı olan var mı karakteristik özelliklerini çok merak ediyorum yaramaz mı olur uslu mu olur mesela 🤷🏻♀️🌸
Annemidedinsen sedamusa isim çok tatlı güzel tanıdığım yook ama sanırım ikizler olacak bebek 😅 benimki de ikizler ilki 🤣🤣 adıyla yaşasın inşallah 🙏🏽
gezentianne sedamusa Ben bu forumda duydum aylardır..Zaten bu sene en çok koyulan isimmiş😆👍🏻İnci ve Parla
aysenurrkucuk sedamusa bende sizden görüp oğlumun ismi için başlattım 😍 tanıdığım inci yok ama kızım olsa düşündüğüm isimlerden di bence çok zarif sağlıkla gelsin prenses 💗🌸
birkizanneesi sedamusa 34 yaşındayım lisedeyken inci diye bir arkadaşım vardı erkeksi bir karakteri vardı üniversiteden bir arkadaşın daha var onun da kızının adı inci nasıl karakter özelliği bilmiyorum ama kara kaşlı kara gözlü tatlı bir kız fotoğraflardan biliyorum yani
Annemidedinsen sedamusa evet çok güler yüzlü temas seven ve herkes tarafından sevilen biri herkesle muhabeti var çok şükür biz memnunuz 🤣
Semiha_k Biz de İnci koyacağız inşallah 🤍 Çok naif kibar ve güçlü karakterli kişiler olduklarını duymuştum 😊
sedamusa birkizanneesi inci kulağa çok naif bir karakter gibi geliyor aslında ☺️ teşekkür ederim yorumunuz için 🌸
birkizanneesi sedamusa evet lisedeyken öğretmenlerimiz ilk geldiğinde ismini duyunca aaa ne kadar güzel diyorlardı ama kızı tanıdıkça ismiyle alakası olmadığını anlıyorlardı. Bence yetişme tarzı çok önemli 🌼🥰