Essraa2 Bugğn tahlilleri aldım ve dvitamni yok dencek kadar sınırda sizinde doktorlaeınız yaptırdımı bu testleri.. ve eksik olanlar ne yapıyor acaba.. doktrumla randevum haftaya kendsinede sorcam:)
tazecikanneee Essraa2 benim de baya yerlerdeydi d vit sprey verdi bana wellcare ürünüydü biraz toparladı ama hiç doğru dürüst yğkselmiyoe benim d vitaminim maalesef 😂
Crnarz Essraa2 benim kan ve demir sınırda ilaç kullanmama rağmen hiç yükselme yok nasıl çıkacak bilmiyorum 😔
Essraa2 Burcak61 benimde 9 çıkmış muhtemelen oda bana. Verir belki resimlerini atarım önceden versin bari ne vercekse :)
AnlatmayaGerekYok Burcak61 benimde 15 çıktı eczaneye desem d vitamini damlası diye verirler mi nasıl kullanıyorsunuz bu ilacı
Essraa2 tazecikanneee acaba sebebi ne ben ilk defa baktırdım güneş görmeten bi insan da değilim anlamadım..🤔
Essraa2 Merveprms ala ala sebebi ne acaba bende şaşırdım güneş görmeyen biride değilim baya düşük çıktı
Essraa2 Crnarz onlarda öylr kan 10.7😂 demir değilde feritinin yani depolar boş bu ikinciği hamileliğim birde doğdu 30ay emdi emmeyi bıraktı 7ay oldu hamile kaldım zavallım buna bişi kalmadı 😂 diğerinde b12 700dü bunda 300 kanım 13tü😂
Burcak61 AnlatmayaGerekYok devit3 damla alabilirsin ama doktorun verse daha iyi olur diye düşünmekteyim
Essraa2 Elifffcik67 26. Haftalığım :) balkk yemiyom hap içiyorum :/ ama diğerlerini tüketiyorum aslında
Yasemincifci Essraa2 takviye ilaç veriyor bide bulundupun yer güneşliyse bol bol gğneşe çık güneş kremini sürüp