Rumeysaeliz Kbra1012 benim de şekerim var ve canım surekli tatlı yemek istiyor gözümün önünden geçiyor resmen tatlı 😕
Mercan0652 Kbra1012 of sorma bende de var şeker ve normalde tahinle pekmez karışımını sevmezdim bir kere bi yedim o kadar güzel geldi ki hep yemek istiyorum sanki delireceem 😂😂
Accountant Kbra1012 yuh tesadüfe bak bende helva ekmek istedim eşime aldırıp yedim daha 1 saat önce 😂
Kbra1012 Rumeysaeliz napcaz bilmiyorum çok az kaldı doğuma ama sabrım tükendi ara ara küçük kaçamaklar yaptım ama şuan kilolu zaten iyice kilo alır diye de korkuyorum ne lanet bi hastalık yaa
Kbra1012 Mercan0652 bende normalde de çok severdim ama az önce bende eşime söyledim doğurduğum dakika tahin pekmez taze çıtır ekmek al gel dedim
Kbra1012 mrp2023 valla yedim çay kaşığıyla falanda yemedim hiç bildiğin yedim 😢😢 98di bi saat dolsun ölçcem çok korkuyorum 😢
Mercan0652 Havva578 ben arada bir iki üç parça ekmekle yiyorum ya napim dayanamiyorum o da çok etkilemiyo zaten tadımlık
Havva578 Mercan0652 ağır bir yiyecek zaten yiyince pişman oluyor insan ama yemedende olmuyo eşim sakladı tahini yemeyim diye bende alerji yapıyor vücudum kabardı hep
Kbra1012 İlk lokmadan sonra ölçtüm ben şoka girdim 130 çıktı. Bu ilk lokma olayı biraz saçma geliyor bana da şimdi bdaha ölçcem inanamadım şoktayım
Mercan0652 Kbra1012 yok kullanmıyorum sabit ilerlediği için doktor gerek görmedi. evde ölçüyorum arada bir. Zaten benim çok yüksek değildi bir değerim azcik yüksek çıkmıştı. Diyetle normale döndü zaten şuan normal. 31. Haftadayim
Kbra1012 Mercan0652 iyi çok sevindim bende kullanmıyorum diyet yapıyorum ama işte böyle kaçırınca 180 190 mı görüyorum bazen neyse ki az kaldı 38+2 deyim
Mercan0652 Kbra1012 ben geçenlerde pizza yedim un yediğimde çıkıyor o kadar o yüzden yemiyorum artık zaten doktor da direk un yeme dedi. Bazen ama tam buğday unundan elmali kurabiye yapıyorum 2 tane falan yiyorum çıkmıyor abartmamak lazım yani
Kbra1012 Havva578 bizim evdekileri yok ettim resmen 😢 rabbim yardımcımız olsun ya hem aşerip hem yiyememek çok kötü bişey. Şekerim çıkmasa ben 35 40 kilo alırmışım onu anladım
Mercan0652 Havva578 ben de hazır tayini hiç sevmem bizdeki doğal yapım o çok hoşuma gidiyor. Eşim de ben yemeyim diye yiyemiyor😆Doğumdan sonra bolca yicem pekmezle bide Nutella ve fındık ezmesi 😅