kayseri dünyam hastanesi
Dünyam hastanesini hiç tavsiye etmiyorlar ama bilemedim ben kime sorsam ordan uzak dur dedi
Birmelegingunlugu yaa neden ki
ozmerd yani ben çevreme sordum ama genel olarak hizmet kalitesinden memnun olmadıklarını söylediler hani gidipte memnun kalan duymadım açıkçası o yüzden doktor arayışındayken o hastaneye hiç uğramadım bile
@ozmerd dünyamda doğum yapmadım ama kayınvalidem ameliyat oldu dikiş aldırmaya gittiğimizde hemşirelerin odası falan temiz değildi ya ben sevemedim hastaneyi
ozmerd bende aynı tedirginligi yaşıyorum. Görümceme detaylı sordum sezaryen oldu kendisi ben odama geçmeden bebek odaya alınmıştı dedi. Eğer bebeğin kgsu düşük değilse kuvez gibi bir durum yoksa bebeği anneden ayirmiyorlar. Ben haftada 2 gün nst için hastanede oluyorum bazen 6. Katta giriyorum nstye hep bebeklerin sesleri geliyor demekki çoğunlukla anneleriyle beraberler. İçim öylece rahatlıyor açıkçası. Hemşireler de çok tatlı
ozmerd çok yakın sayılmaz ben oğlumu dünyam hastanesi’nde doğurdum. Doktorum Züleyha Güzel inanılmaz pozitif ve bilgili ilgili bi doktordu. Doğum sürecinde ebeler hemşireler sizi bir an olsun yalniz bırakmıyor. Ben 40+1 de sancıyla yatış yaptım açılmayı beklerken oğlumun kalp ritmi bozuldu acil sezaryene döndü. Canım Züleyha Hanım sadece bana güven oğlunu sağ salim kucağına vericem dedi ve yarım saat sonra oğlum doğmuştu. Giyinme sürecinde bile hemşireler yardımcı oluyor. Tamamen anne bebek dostı bi hastane. Şimdi kızıma hamileyim ne yazık ki Kayseri de değilim, ama hamileliğimde en ufacik kafama takılan bişey olursa hala Züleyha Hanım ı arıyorım.
ozmerd aslında uzun zamandır var bu durumlar ama gün yüzüne yeni çıkıyor. Yetişkin yoğun bakımlarında çok sıkıntılı. Denetlemeler iyi değil sağlık sektöründe ne yazikki kolaylıkla bı suçun üstü örtülülebiliyor. Ben Züleyha Güzele gidiyorum. Genel olarak memnunum ama çok pimpirikli bir doktor bazı durumlarda çok bunaliyorum. Ben 4 doktor değiştiğim için bu doktorumda degisemezdim :)) insanın kafa yapisina göre doktor bulması çok çok zor
ozmerd dünyamı bilmiyorm ama medical palace tavsiye ederim ❤️