Mavili1480 17 haftalık hamileyim idrar yolları enfeksiyonum var doktorumun verdiği ilacı birkaç gündür kullanıyorum mide bulantısı baş dönmesi yapıyor istifra ediyorum başına gelen var mı
Burnosunn_annesi Mavili1480 canım benim geçmiş olsun dikkat et cok su iç doktora danış ama her ilac aynı olmuyo
Selim_Alparslan Mavili1480 bende çok sık geçiriyorum idrar yolları enfeksiyonu canım. Doktorum bana Azitro veriyor 3 tane var içinde 3 gunde düzeliyor cok şükür yan etkiside olmadı 2 kez kullandım. Doktoruna soyle ilacını değiştirir. Geçmiş olsun ♡
Mavili1480 Selim_Alparslan Sağol canım yarın gideceğim doktoruma ilk kez yaşıyorum ilkinde olmamıştım hiç ilaç değişince inşallah daha iyi olurum🙏🌸
babyylve_ Mavili1480 hangi ilaç bende antibiyotik kullanıyorum ısrar yolları ocon benim de aşırı midem bulanıyor
Mavili1480 Selim_Alparslan Aslında suyu çok içen biriyim canım hiçbir belirtimde yoktu 4.ay için genel kan ve idrar testinde çıktı enfeksiyon şaşırdım 🥲
Selim_Alparslan Mavili1480 bende suyu cok içtiğim halde 9 haftalik hamileyim 2 kez üst üste yakalandım canım ben ayaklarımı usutunce oluyor canım maalesef havalar da soğuk usutmemek de lazım
Selim_Alparslan Mavili1480 artık devam etmeyin o ilaca canım Allah korusun nolur nolmaz. Limon yiyin, mandalina , portakal vs mikrobu kırar en azından.
Minyonannecik Mavili1480 bu ilaç banada tansiyon düşüklüğü mide bulantısı nefes darlığı falan yaptı ya ama kullanıyorum mecbur enfeksiyon geçsin diye bir tableti bitireyim en azından diye kosulladim kendimi, sabah akşam mi sizinde