Mervealya1992 DidemY benmde normelde kan aldırırken bılr stres olurum ama bu ıkıncı bebegm şöyle sölim o spinali hıssetmıyorsun bile
tomrisinaannesi Fatmadali 29 Ocak 37+4 doğurdum bende spinalle ah o huzuru tadan bilir 🌝 sağlıkla büyüsün prenses Elis
tomrisinaannesi Fatmadali 29 Ocak 37+4 doğurdum bende spinalle ah o huzuru tadan bilir 🌝 sağlıkla büyüsün prenses Elis
Suuu-- tomrisinaannesi Spinal nasıl bişey kimisi hissettim acıyı diyor ben anlamadım bende Spinal Olcam Kafam karıştı ona göre genel olayım 😂😂😂
tomrisinaannesi Suuu-- spinal olun kesinlikle belden sinek ısırığı gibi bi iğne hatta damar yolu bile daha çok acıtıyor öyle söyleyeyim sonrasında bacaklara inen bi sıcaklık ve hooop ağlama sesleri genel olan bi kadın yatıyordu yanımda ameliyattan çıkar çıkmaz ağlayıp bağırmaya başladı çünkü acısı hemen geldi spinal sonrası ¾ saat hissetmiyorsunuz o esnada ağrı kesici serumlar veriliyor ve 3-4 saat sonunda zaten acınız hafiflemiş oluyor spinal candır benim baş ağrım da hiç olmadı hemen kahve içtim
Tugba2794 Suuu-- merhaba ilk bebegımde spinal oldum damar yolu açılıyormus gıbı veya kan alınıyormus gıbı öyle aman aman bır acı yok zaten🌸
Suuu-- tomrisinaannesi Hadi ya inşallah bende hiç acı hissetmem O zaman Spinal kararında kalayım ben 😂😂
Gzde4507 tomrisinaannesi devlette olcam bn ama bunu biz mi seçiyoruz yoksa anestezi doktoru falan mı seçiyor. İlk gebeliğim daha önce hiç ameliyat falan olmadım bilmiyorum
tomrisinaannesi Suuu-- asla hissetmeyeceksiniz doğum sonrası tekrar konuşalım hatta 😍 sondayla geliyorlar odaya uyuştuktan sonra takılmasında ısrarcı davranın ben öyle yaptım iyi o zaman doğurmuyorum dedim 😂 ameliyathanede taktılar çıkarırken de canım yanmadı göbeğe bastırmaya geliyorlar 2-3 kez gerçek canımı yakan o işlemdi sadece 🥹
Suuu-- tomrisinaannesi İnşallah Bizimde herşeyimiz yolunda gider bende Pozitif doğum hikayemi yazarım buraya , Sonda konusuna gelecek olursak konuştum bile ama ameliyat öncesi takcaz odada dediler 😂 Katlancaz artık ne yapalim
tomrisinaannesi Suuu-- ay yok kız o an zorlayınca ameliyathanede takıyorlar ben öncesinde anestezili bi ameliyatımda odada taktırmıştım mahvetmiştiler zorla valla doğurmuyorum de 😂😂 ayyy inşallah pozitif doğum hikayeni okuruz neyse doğumdan sonra kv mi bulmanı bekliyorum djdjdgr
Suuu-- tomrisinaannesi Kız unuturlar falan boşver taksinlar acısı anlık bişey değil mi zaten geçer 😂😂 Ve inşallah pozitif doğum hikayemi yazarım valla , Kaynanani zaten bulsam Hiç iyi şeyler yasamiycaz seni de izle diye çağırayım ,😂😂
Rvd Fatmadali sağlıkla kolaylıkla büyüt bebeğini canım 🌸🍀🙏🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🥰 bende spinal anestezi aldım o doğum anını bebeğimi bana gösterdikleri an gözümün önünden gitmiyor 🥰🌸 allahım bir mucizesi 👼🏻🐣
Tugba2794 Suuu-- amelıyatı söyluyorsanız onu hıssetmezsınız ama doktorun size dokundugunu bastırdıgını hissedıyorsunuz 😊
Fatmadali Ozbk38 teşekkür ederim 🙏🏼🌸 2485 kg doğdu ertesi gün ödemlerden sonra 2380 oldu bugün son hali 2250 kg
3prensAnnesi_ Fatmadali kuzenim bir gece kaldı her hastane farklı uygulama yapıyor sanırım, bende ikincide 2 gece kalmıştım. Şimdi arkamda iki evlat bırakıp gidecek olunca aşırı duygusalım sağlıkla tez zamanda onlara kavuşmak isterim
Fatmadali 3prensAnnesi_ evet hastaneye göre değişiyormuş sanırım ama benim 2 gece 3 gün oldu toplanmda. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏🏼💕
Tugba2794 Suuu-- kesinlikle yalan asla inanmayın boyle sacma sapan konusan insanlara sinir oluyorum ilk dogumum a sayılı gun varken bır akrabamız bu şekilde bır sey soyledı ınanılmaz korkup doktorumla konustum böyle anlamsız sey olur mu tabii ki gercek degıl sıfır acı dedi ama ben hep tedırgın sekılde amelıyata gırdım stresten tansıyonum dustu ama doktoruma guvenıyordum haklı cıkmıstı sadece elının dokunma harektlerını hıssettım bır de bebegı cıkaracakkendı muhtemelen gogus kafesımın hemen altına bırkac sanıye bastırdı cektı bebegım dünyaya gelmıstı ♥️ böyle özel bir günü kimsenın mahvetmesıne izin vermeyın
Larraa Canım benim gözüm aydın. Tüm süreç gibi bu da aynı olmuş bizim seninle 🥹🩷 Sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah prensesini. 🙏🏻💕 Rabbim onların büyüyüp gülüp oynayacağı zamanları da gösterir inşallah bizlere 🥹🙏🏻🩷
Fatmadali Larraa amin aminn canım benim gerçekten evliliğimizden tutta her şeyimizin bu kadar denk gitmesi çok garip 🥹🌸 diz nasılsınız nasıl oldu bebiş