Mercan0652 06haziran hep sola yatamayiz ki ya nasıl olacak kramp giriyor benim kalçalarıma bı sure sonra sağa dönüyorum. Ama çocuğun kafa tarafı solda olunca da sola yatmak garip oluyo bebek amuda kalkmış gibi çocuğum ters gine orda su yutup hıçkırmaya başlıyor 🤭😂🙁
06haziran Mercan0652 ay ben bebeği sağ da hissediyorum hıçkırdığını ya da ne yaptığını da anlayamıyorum ama hissediyorum 😅
Etucn 06haziran Ankara’da iyi bir doktora gidiyorum. Baya bir doğum tecrübesi ve hastası var doktorumun. Ben de sordum bana güldü ve istediğin gibi yatabilirsin bir problem yok. Bir problem oluşursa zaten önce senin vücudun rahatsız olur ve yön değiştirirsin. Bebek için hiç endişelenme dedi. Ben sağa, sola ve sırt üstü yatıyorum. Bebekte ben de iyiyiz :)
06haziran Etucn benim doktor bana kızdı ve çok dönüp durma dedi😅 ben de öyle zaten uzuuuun süre sağda yatınca kalp çarpıntı yapıyor ve uyanıyorum direkt
06haziran Berrakk39999 evet kesinlikle ben de mahvoldum o psikolojide kalmak da çok etkiliyor zaten sağa döndüğüm an uyanıyorum ya da sağ taraftayken çok uykum olsa da uyuyamıyorum kötü hissediyorum
Balbebek012 Tuba2144 çok bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem açıkcası ama sırt üstü yatıldığında bebeğe kan akımında sorun oluyormuş galiba hamile olduğunu öğrendiğim den beri yatmadım ben sırt üstü bazen sadece arkama dayanıyrum o kadar
gunesveguney 06haziran sola yatmak iyi evet ama ben uyurken kendimi kontrol edemiyorum. Uyandığımda sırtüstü ya da sağ tarafa yatıyor oluyorum farkedince dönüyorum
GizeemArslaann Benim doktorum gündüz uzandığın zaman her zaman sola uzan, gece uyku haliyle bunu kontrol edebilmen mümkün değil sağa da dönebilirsin hiçbir şey olmaz demişti çok şükür olmadı da. Gece uyandığımda kendimi de sağda da buluyordum sırt üstü de
06haziran GizeemArslaann evet ben de aynı böyle yapıyorum gündüz hep sola uzanıyorum gece de uyandığımda hep sağ da buluyorum kendimi
PlutonMerkez 06haziran uyurken insan nasıl yattığını belirleyemez herzaman.Sağa-sola yatıyorum ikiz gebeyim 30.haftalık gelişimlernde de sorun yok.Doktorlar hamileleri robot gibi tanımlamaktan vazgeçmeli.😖
Marsilyasabunu 06haziran of benim doktorum öyle bir şey demedi evet doğru var öyle bir şey ama ne alaka yani uyurken kendini kontrol mü edebiliyorsun ben bu muhabbeti hiç umursamadım sağ da yatarım sola da hani doktora gitmeden doğum yapmış insanlar onların çok taktığını düşünmüyorum sağ sol konusunu
06haziran Marsilyasabunu benimki biraz sinirli bi tip kızıyor bana sürekli 😅 dönüp durma yatakta falan dedi o da beni düşündüğü için aslında benim riskli bi gebeliğim vardı daha yeni düzene girdi şükürler ve bu ilk sağlıklı gebeliğim daha önce iki sağlıksız gebeliğim var
Marsilyasabunu 06haziran benim doktor da çok mesafeli ben sorarsam bişeyleri söylüyor seninki yine uyarıyor sen riskli gebeliksin diye heralde kızıyor sana
Balbebek012 06haziran zaten rahat yatamıyoruz hiçbir türlü ben bazen gün içinde uzanırken soluma uzanmaya dikkat ediyorum