hazirancicegii 20+2deyiz rahim ağzı kısalığı tespit edildi ve ilk olarak progestan kullanılması öneriliyor aynı durumda olan var mııı
wherearetheavocados hazirancicegii düşük riski kesede kanama alanım vardı o yüzden hem fitil hem iğnesini çok uzun süre kullandım
Erd_mel hazirancicegii Ben de 29 haftadan sonra kısalmaya başladı günde 3 defa Progestan kullanıyorum 31 haftadan beri Sürekli yatıyorum 34′e kadar geldik çok şükür size tavsiyem çalışmıyorsanız sürekli istirahat edin ayakta kaldıkça rahim ağzı sürekli kısalıyor her hafta
Annekuzusu06666 hazirancicegii ben ilk gebeliğimde 34 haftaya kadar kullandım erken gebelik riskinde iki kere de iğne oldum bu ikinci gebeliğim kanama alanı yok ama adet olacak gibi ağrılarım oluyodu hep onun için verdi fitil yine sabah bir akşam bir
kbra_ctn1 Benimde aynı şekilde rahim dar olduğu için ve plesenta Aşagıda oldugundan rahmi kapatmış kanamam olmuştu o yüzden başlattı 2 haftadır kullanıyorum
hazirancicegii İstirahat ederek mi ilerliyosunuz? Ben normalde çalışıyordum fakat ayrılacağım sanırım. Doktorunuz dikkat edilmesi gerekenlerle alakalı neler söyledi?
hazirancicegii Erd_mel aslında kendi doktorumuz direkt serklaj dedi ancak başka doktorlarla görüştüğümüzde progestan+sıkı takip önerdi. O yüzden ben de progrstan kullanıp mümkün olduğunca dinlenmeyi planlıyorum
Happymombusra Erd_mel doğum yaptın mı canım merak ettim bende 27 haftalığım ve rahim kısalığından günde 3 kere Progestan kullanıyorum siz ne zamana kadar kullandınız acaba faydası oldu mu progestanın
aslanmommy hazirancicegii bende 21+2 oldum cuma günü detaylida perinotoloji söyledi kisalik oldugunu progestan yazdı sabah akşam kullan dedi kadın doğumcuna git dedi takip gerekir dikişde atılabilir dedi Çarşamba gideceğim 24 mm dedi bana sizin kaç
hazirancicegii aslanmommy benimde aynı 20. Haftamda gittik perinatolojiye 24mm ölçtü bastırarak ve progestan+takip önerdi. Ancak takibini yapan doktorumuz direkt serklaj dedi. O yüzden şuan progestan başladım bakalım duruma göre de kontrole gidicem. Biraz korkuyoruz açıkçası
hazirancicegii Annekuzusu06666 24mm kısalık tespit edildi bastırarak ölçtüğünde. Çoğu kişi progestan ve yatışla doğumunu yapmış. İnşallah bu durumda olanlarda sağlıkla alsınlar kucaklarına 🙏🏻
Annekuzusu06666 hazirancicegii bende 42 haftada zorla doğu rt yular oğlumu inanki bak iki iğne bide o progesteronlardan sonra
Melissso hazirancicegii geçmiş olsun bana da 23. Haftada 19 mm ile serklaj yapıldı günde 3 defa Progestan alıyorum. Hunileşme var mı sizde yoksa direk açılmamı var?
hazirancicegii Annekuzusu06666 sağlıkla doğsunda, zamanında olduktan sonra ne zaman isterse gelsinn 🙏🏻
hazirancicegii Melissso hunileşme var dendi evet dışarı doğru bi çıkıntı oluşmaya başlamış ancak vajinal muayanede ve bastırarak yapılan ölçümde 24mm çıktı
hazirancicegii aslanmommy şu son üç günümüz yarında dahil olmak üzere hastanelere git gel geçtiği için henüz tam anlamıyla yatamıyorum ama çokta yorulmamaya dikkat ediyorum