SiriusAb Merve8155 Beeen 👋🏽 Klomen kullandım ilk defa. Bekliyorum öyle bat gelsin diye ama hiç hamile hissetmiyorum
Leylabngll Merve8155 yanı bat 24 veya 25 psıkolojık mi bılmıyorum ama karnımda uğultu var ve goguslerım bıraz büyüdü
Mor-kelebek Merve8155 ya bende adet bitiminden beri göğüs hassasiyeti var çamaşırım mı sıkıyor diye değiştiriyorum ama yok fayda etmiyor belirti olsa bu kadar erkenden olmazdı diye umutlanmiyorm
Merve8155 Sybellaa insallah benimde 1 testim var zor tutuyorum kendimi yapmamak icin guzel haber aliriz insallah
Merve8155 Mor-kelebek benim normalde adet yaklasirken olurdu .ama bu ay yumurtlamadan itibaren cok hassaslasti .hatta sizliyodu ozellikle sol gogsum esimin yanlislikla kolu carpti oyle canim acidi ki bende sasirdim
Mor-kelebek Merve8155 aynıyız biliyor musun ben sol göğsümden 2 yıl kadar önce yağ bezesi aldırmıştm hatta korktum acaba yine kitle falan mı var diye bu ay hamilelik olmazsa kontrole gitmeyi düşünüyorum ağrısı için çünkü el değmiyor 4 yaşında kızım var o kucağıma hopladm canım nasıl yandı
SuEr_Tu1512 Kızz benimde bat 24🫣 Bugün kasıklarım sabahtan akşama kadar sızladı ve gögüslerimde acı var birde bazen sağ tarafım kasılıyor, bazen de sol tarafım. Bilmiyorum sonuçları ne olucak🤷
Leylabngll Melisafurkann Salı günleri oturduğum yerde sağlık ocağında kan verme günü acaba sağlık ocağında Salı günü kan versem bat a 1 hafta varken olmuş oluyor o zaman kanda çıkar mı Salı ayın 18 ine denk geliyo şansımı denemek ıstıyorum bu Salı vermezsem bır dahakı Salı zaten adet zamanıma denk gelıyo testle ogrenırım ama sabırsızım bu Salı versemmi