Eelliiff1234 Kadersss inşallah. İyi düşünün iyi olsun doktorunuz zaten size bilgi verir durumunuza kadar
_mucizem_ Kadersss 4,5 yaş var henüz 2.yi doğum yapmadım ama ben de çok merak ediyorum ağrı acı daha mı fazla oluyor acaba diye.
zeynep0202 Kadersss aynı korku bende de var tam 2 yaş olacak aralarında gebelikler arası en az 2.yıl öneriliyo normalde
3boysmomm zeynep0202 evet bana çok kolay geldi çok şükür heme toparladım tabi bünyeden bünyeye fark var ama ilk doğumdan daha iyi diyebilirim🥰şimdi 4. Bebeğime hamileyim sezeryan olabilir Buda ama doğumdan sonra tüplerimi bağlatacağım
___Ebruli___ Kadersss araya 7 yıl girmiş riski halen olabilir dedi, dikişlerin etrafı bizim için önemli dedi ince ise sezaryen,kalın ise normal doğum olabilir ama riske atmak istemem dedi bakalım neler olacak
Kadersss ___Ebruli___ İstanbul’da nurdan hanım var o yapıyor ekstra bir ücrette talep etmiyor tabi doktorunuz öyle dediyse bence dinleyin derim
Shsu 8 yaş var aralarında 10 gün önce doğum yaptım doğumdan sonra acı ağrı çekmedim hiç ilkte daha çok ağrım olmuştu
Merve-betul Kadersss ilke göre aralari yakın olduğu için bı tık ağrı oluyo ilk yürüyüş bı tık zor ama iyileşme süreci aynitevrubelisin en azından çabuk atlatıliyo hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah rabbim ♥️🤲
Mmirel Kadersss 5 yaş fark olucak şuan heyecan ve mutlulukla kız kardeşini bekleyen bir oğlum var her sabah ve akşam kardeşini öpüyo ona masal anlatıp konuşulup kızımın en alışkın olduğu ses abisinin sesi olcak sanırım inşallah bu heyecan ve sevgi doğduktan sonra da devam eder 🥰
Mzzz Kadersss bebeklerimin arasında 13 ay var ikiside normal doğum ile doğdular 🙏 rabbim kolaylık versin ☺️
Tomrisinizi Kadersss ikisi arasında 6,5 yaş olacak Allah nasip ederse. Sezaryeni bilemiyorum. Sağlıkla kavuşun