Sara_bebek Nurcantas65 bizde cocuk dogar dogmaz emzik veriyorlar ki sonra cocuk tutmaz emzigi 😅 benimde ilk cocugum kiz vurmasi kirmasi ısırması oyle huylari yok cok şükür iyi anlaşacaklarini dusunuyorum sadece kizimin kotu huyu gece uykusundan 4-5 defa uyaniyor ağliyor ikiside bir birlerini uyutmiycak o yonden cok zorlanacagim
ikibaloglanannesi Kadersss Doğumum nisanda oğlum ile kızımın arası 26 ay olacak tam. İlk doğumum sezeryan idi spinal. Bu da sezeryan olacak spinal devlette. İstediğimiz yaş aralığı buydu planlı. Tabi ben iki çocukta bırakıyorum artık yaşım 28. 30 olmadan yapayım dedim😂
Fatima_agali Kadersss insallah bende oyle umuyorum🙏🏻 ben ikinci hamileliyimide zor geciriyorum bide genetik pihtilasma var kan durulducu falan vururyorim, Insallah Rabbimiz hepimize hayirlisi ile kucagimiza almayi nasib eder🙏🏻
Melek_0288 Kadersss oğlum 6 aylıkken hamile kaldım şuan 36+4 haftalık hamileyim 6 Mart ta da doğum olacak nasipse aralarnda 16 ay olmuş olacak aynı yerden kesiliyor diye biliyorum benimde sezeryan
Sirin_adas Benim ilk 5 yaş 2ncisi 3 yaş 3 daha gelmedi 14gun var ust uste oldu iyi ki de varlar rabim isteyen herkes varsin inşallah
SunaKzl Kadersss kızım 5 yaşına girecek temmuz da 2 doğuma gırecegım 2.seseryan olacağım farklı yerden keseceklermıs ıyıkı de çok yaş var kıcımı okula verdim Seneye de verecegım bebısımle ılgılenecegım ıkı bebek pes pese olsaydı benı çok yorardı 😂
tecrubeliiannee Kadersss 3 yaş 8 Ay olcak aralarında plansız bir gebelikti ama bence iyi oldu ya ben de ikinci sezaryenimi olcam bakalım umarım kolay geçer
Kadersss Nurcantas65 kız arkadaşımın bebeği diğer bebeği kardeşini yanı kıskanmıştı çok sürdü yeni yeni kabullendi
___Ebruli___ Kadersss araya 7 yıl girmiş riski halen olabilir dedi, dikişlerin etrafı bizim için önemli dedi ince ise sezaryen,kalın ise normal doğum olabilir ama riske atmak istemem dedi bakalım neler olacak
3bebeannesi_ Kadersss 2 yaş 2 ay var canım 2’sini de normal doğum yaptım 3.sezeryan oldum. Hepsinin yaş farkı 2 yaş 2 ay var