Enisecik Merveerol28 uykusuzluk benimde korkulu rüyam 🥲 uyusamda alamıyorum uykuya dalamaıyorum dalsam geri kalkıyorum çıt sesine uyanır oldum bozuldu resmen
AnayimBenAna_ Enisecik iş yapmadanda olmuyor :) birde ikinci benim ilki 3 yaşında onunlada ilgileniyorum
Aselim_38 Enisecik sancılarım başladı artık geçmeyen enfeksiyon erken doğum riski ile uğraşıyorum dün gece yine acildeydim ultrasonda 34 e uyumlu çıktı bebeğim bakalım neler olacak
Aselim_38 Enisecik nst bağlandı iki defa dün gece 31 di ama bişey yok dediler anlamadım ama geçen yine gittim daha dusuktu var dediler anlamadım bende
Lila16 Edanursoylu aa aynıyız, benim de 24 ünde görüşme var. Benim uyku problemleri çok , sık tuvalete çıkıyorum. Sizde d evar mı acaba?
Edanursoylu Lila16 uykuda sürekli uyanıyorum bazen yeniden uyumak çok zor oluyor. Tuvalet konusunda bende aynıyım sürekli gidiyorum
Enisecik Lila16 tuvalete çıkmasam bile uykuyu tam dalamıyor gibi hissediyorum en ufak sesi duyuyorum zihnim açık gibi oluyor
Lila16 Edanursoylu oğlum da hiç böyle birşey yoktu ama kızım beni uykusuz gecelere hazırlıyor sanırım. Sizin bebişinizin cinsiyeti ne