Nesonunbeybi Enisecik evet bu gün ilk defa nst ye girdik her şey yolunda gözüküyor çok şükür sizin nasıl ?
Miyosss Enisecik 33+4 haftaligiz hiç iyi gitmiyor ağrılar sancılar erken doğum riskimiz ne ararsanız var 🥲
AnayimBenAna_ Enisecik bel ağrım arttı sürekli kasılıyorum az önce markete gittik geldik sanki çok iş yapmışım gibi uzandım kaldım 34+1
Edanursoylu Enisecik 33+1 haftaligim 24unde kontrolüm var. Son günlerde iyice agirlastigimi hissediyorum.
Lila16 Edanursoylu aa aynıyız, benim de 24 ünde görüşme var. Benim uyku problemleri çok , sık tuvalete çıkıyorum. Sizde d evar mı acaba?
Denizzzz77 34+1 miğde yanması.çabuk yorulma. Uykumu alamıyorum ve çabuk yoruluyorum onun dışında doğuma yaklaşıyorum ve heycan var
Enisecik Denizzzz77 uykuyu sevenler için uyku olayı zor gerçekten bende günlerce uyumak istiyorum şu sıralar ama yok 😀
Baby_B Enisecik 35+1 deyiz Bel agrisi,kasik agrisi basladi Enfeksiyonum var igne vuruluyorum yarin 6.vurulcam Enfeksiyonla agrilarimda artti Persembe ev temizlencek sonra haziriz😍 Pazarteside 2.nst var bakalim
Tasya 32+4 çok ağırlaştım sürekli nefes nefese kalıyorum yorgun hissediyorum hareket etmeye korkuyorum artık
Enisecik Tasya bazen enerjik bazen yorgun götürüyorum bende bi günlerce uyumak istiyorum bi durmadan hareket edip bişiler yapayım diyorum.
arasmoms_ Enisecik 33+4 üm hapşırınca alta kaçırma başladı bebek hareketleri de azaldı onun dışında normal seyirde gidiyor
Starkmama21 Enisecik 34+4 3 gündür aşırı halsizim sürekli uzanmak istiyorum ve özel bölgeme ağrı giriyor mide yanması oluyor onun dışında çok şükür iyiyiz ayın 20’de kontrolümüz var ❤️
Merveerol28 Enisecik 34+0 idrar yolu enfeksiyonum var ondan da kurtulursam her şey yolunda çok şükür 🌸 bir de uykusuzluk ama ona alıştık artık 🥲
Enisecik Merveerol28 uykusuzluk benimde korkulu rüyam 🥲 uyusamda alamıyorum uykuya dalamaıyorum dalsam geri kalkıyorum çıt sesine uyanır oldum bozuldu resmen
AnayimBenAna_ Enisecik iş yapmadanda olmuyor :) birde ikinci benim ilki 3 yaşında onunlada ilgileniyorum