Alya05 Krdeln Benmde ayın 21 de olurum tab her ay bi gün falan önede geliyor. Bu ay heo uykum var göğsümde sızlıyor acaba varmıdır diye şüpheleniyorum
Krdeln Alya05 inşallah vardır ❤️ bende bir haftadır nerdeyse hasta oldum olucam gibiyim hep yemeklerden sonra mide bulantısı tiksinme geliyor sürekli ya hastalık değilse diye ilaçda almıyorum . Bakalım son dört gün sayılı zaman bana bayaa yavaş geçiyor
Nurussemss Alya05 benım bat 24 zor tutuyorum kendimi senin belirtilerin aynısı var, baş dönmesi gözümün önüde kararıyor,özellikle de sırt agrısı pazartesi erken gebelik testi yapacam sanırım 🥺😁
Alya05 @“Krdeln”#p35759963hayırlısı dayanmayıp giidp kan verdim şimdi 😀😃😃😀 2 saat E nabızda düşer herelde. Benmde varis ilaçlarım var bir kaçgündğr içmiyorum sonuçta göre bakarız artık
yesildeniz_ Krdeln kapağı çizik olduğu için göremiyorsun açtığın anda da ikinci çizgi beliriyor. Kapağı açmayınca ikinci çizgi çıkmıyor
ilkkezanneyim Krdeln yok canım maalesef tonlarca test yapan biri olarak söylüyorum ki tertemiz negatif bir test
SuEr_Tu1512 Nurussemss Ahaa seninle aynıyız benimde bat 24😮💨 Bugün kasıklarım çok ağrıdı ve göğüslerim sızladı, sırt ağrımda çok negatif görmekten korkuyorum 🥴
Nurussemss SuEr_Tu1512 hayırlısı hakkımızda ben adet sancım olmaz normalde, o yüzden değişik geliyor ama daha önce 2 kimyasal yasadım, bunun da belirtisi çok erken başladı, kimyasal olur diye tedirginim
Melisafurkann Kızlar benim hala belirtim yokkkk sadece bugün su gibi sıvı şeklinde akıntım oldu o belirti mi bilmiyorum