• Gebelik
  • 30 haftalik hamisler bi bakin

Yelizmurat aynen bizde 29+6 gunluguz gayet stabil hareketleri yanliz bazen dönüyo mu napio o zaman tuvaletim gelmis gibi hissediorum değişik bi his 😄
    32 haftaligim bende tekmeleri zayif cok nadir sert depiyo hatta disardan baktigin zaman belli olmuyo cogunlukla herkezin ki degisik oluyo o yuzden cok takma yeterki konturollerin temiz olsun iyi olsun
    melisers Bende 30+6yim tekmeleri gece oluyo gerçekten saati de belli 3 gibi uyandiriyo tabi mide yanmasıda 49la hamile kaldım 61 kiloyum nasıl bu kadar aldım bilmiyorum ama zayıf olduğumuz için siritmiyo
      Yelizmurat canım ben pek yorum yapmam sadece okumayi seviyorum ama icini rahatlatmak.icin yazmak istedim gecen sene temmuzda hamile kaldim nisanda dogum yaptim oglum oldu cok sakindi 85 kilo ile hamile kalmistim ama bebegimin hareketleri cok can acitici uykudan uyandirici derecde degilde suan 10 aylik bebgim bu sene yazin tekrar temmuzda kazara hamile kalmisim gene nisanda dogumum bu sefer ins. kizim olucak 7. ayimizdayiz 28 hafta yani 97 kiloydum hamile kaldigimda hamile kaldiktan sonra 9 kilo verdim bebgimi emzirdigim icin ama masallah kizima daha 7 ayimizdayiz o kadar hareketliki gercekten bazen uykudan uyandigim oluyor oglum belki son ayinda sayili vurmustur boyle esim bile diyorki bu daha simdi boyle ise 9. ayinda dusenemiorum seni diyor yani ayni kisi ayni karin cinsiyetler farkli ama her hamilelik ve her bebek bir olmuyo gunde 10 kere hissettikten sonra sertmis yumusakmis onemi yok rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
      Huzur20 Bende 45.5 ile kaldim 6.5 kilo aldim. Sadece karnim buyudu birazda goguslerim. Son aylardayiz bakalim ustune kac alacagizz ama buyudukce benim mide rahatszligim cogaliyor...Aynen saatleri de belli resmen hareketine uyaniyorum.tuvalet ihtiyaci filan degil yani...
        Yelizmurat bana da herkes şöyle vurdu uyandım filan diyordu. Bende sorun mu var diye düşünüyordum. 39 hafta boyunca hiç uyandırmadı. Sağ salim de doğdu çok şükür. Korkma yani😘
          melisers Mide yanması bende çok kötü oluyo ya özellikle gece gündüzde oluyo
          yamacinannesi cok sukur canim benim. Herrgun hareket hissediyoruz ya sukur buna. Sertte olmasin saglikli olsunda cumle yavrularimiz
          Yelizmurat Sert olmadığı için dua etmelisin çünkü benim canımı çıkarıyor hele gerindiği zaman öyle acı oluyor ki karnım yırtılacak sanıyorum... Canını yakmaması kesinlikle sağlık sorunu değil korkma. Aksine büyük şans ( 31+1)🙏
          Yelizmurat 57 ile hamile kaldım suan 69um 😏 gören sen aynısın karnın cikti bir tek dio ama anlamadim