• Gebelik
  • 30 haftalik hamisler bi bakin

Merhaba! Kizlar 30 haftalik hamileyim tekmelerini hergun hissediyorum cok sukur ama tekmeleri oyle cok sert degil beni mesela uykudan uyandircak kadar sert degil. canimi yakacak kadar da sert degil. Normalmi sizce bu haftada benim gibi hareketlerini hergun hissedip ama sert olmayan varmi
    Yelizmurat bende 30 haftalık hamileyim ama öyle çok sert değil. Neden öok sert olsun ki zaten... Oynuyorsa düzenli olarak sorun edilecek bir durum yok demektir zaten...
      Eebruylmz kimi hamile bayan der cok sert vurdu da soyle boyle. Bende de sert olmayinca oyuzden
      • Ssa bunu yanıtladı.
        Illa Tekmelerin sert olmasi sizin caninizi acitması gerekmiyor yeterince hareket ediyorsa herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
          Bende 30+1 hamileyim ama tekmeleri hareketleri asla canımı yakacak derecede değil. Bence içiniz rahat olsun :)
            Yelizmurat sizin hamileliginiz farklı başkalarının hamileliği farkli inan ilk çocuğunda geçirdiğin hamilelikle digerindeki hamileligin bile birbiriyle alakasiz oluyor boyle seyleri takarak boşuna beyninizi meşgul etmeyin hamileliginizin tadini çıkartın
              Yelizmurat Ben 30+5 teyim. Sert hissediyorum hareketlerini. Uykumdan uyaniyorum, uykusuzum son 1 haftadir. Kac kiloyla hamile kaldiniz bilmiyorum ama ben sert hissedip hissetmemenin kiloyla alakasi yani yag dokusuyla alakali oldugunu biliyorum. Ben 45.5 ile hamile kaldim 6.5 kilo aldim. Hareketlerini de cok erken hissetmistim. Onemli olan sertligi degil hareket etmesi gunden en az 10 kez hissetmeniz.Bence cok takilmayin diger durumlara...
                melisers ben kilolu hamile kaldim ve 10 kilo aldim toplam. Suanda kilom bayaa var. Belkide oyuzdendir. Ve ben gec hissetmistim hareketlerini 20. Haftada baslamistim hissetmeye
                  Eebruylmz bende 30 haftalığım Arada bi cidden canımı yakacak şekilde tekme yiyorum genelde kemiğe yakın olan yerlere vurunca canım yanıyor artık. Ama herkesde olacak diye bişey yok
                    Yelizmurat Muhtemelen. Ben 15.haftada segirmeleri hissetmeye baslamistim ve o zaman doktorum cok zayif oldugum icin mumkun olabilecegini annedeki yag dokusuyla alakali oldugunu soylemisti. Uykunuzdan uyanmiyorsunuz ne guzel 😂 Iyi tarafindan bakin. Ben hep uykusuzum daha simdidenn. Benim 5 nisan dogumum sezeryan sizin ne zaman belli mi ?
                      Yelizmurat hergun hissediyorum bazen geriliyo geriyo acitiyo bazen hafif yani 29. haftadayim bende:)
                        melisers belkide ondandir dediginiz gibi. Zayif olmanin avantajlari 😬 bende allah izin verirse nisan ortasi insallah normal dogum ile