gmziliss Kızlar mide bulantısı için neler yapıyorsunuz şuan 8. Hafta 3 günlük ama aşırı derecede mide bulantım var . Benim çok erken mi başladı yoksa normal mi bu hafta da baya etkiliyor hayatımı 😔😟
Edizhr gmziliss 8+1 canım akşama doğru oluyo sonra yok hatta belirtilerim kayboldu diye post açmıştım Allah yardımcın olsun
Tgbakrc gmziliss benim 6. Haftada başlayıp 12. Haftada birmişti . Tuzlu şeyler yemeye çalış . Kraker ye
Visneli1so-s 5 te başladı benimki şuan 8+2 yız ve 3 gündür bulantım yok şükür ki inşallahta böyle devam eder
gmziliss miroscumm deniyorum ama öyle de normalde de hap içemeyen biriydim şimdide tiskinerek içtiğim için galiba bu denli oluyor inşallah biran önce geçer 🙏
Melekmray Haftada başladı şuan 8+6 hala devam ediyor 😣 özellikle her sabah mide bulantısı kusma yaşıyorum gün içinde her zaman olmuyodu bu aralar gün içerisinde de bulantı kusmalarım var, çok kötü insallah bi an önce geçer bu hallerimiz 😖
beyzaakartal Melekmray benimde öyle her sabah bulantı kusma akşama kadar devam ediyor ne yemek yapabiliyorum ne kahvaltı kokuya dayanamıyorum suyu bile zor içiyorum bebeğe zararı olacak diye korkuyorum artık
Esiilaa gmziliss benim 6. Haftada basladı 17. Haftamdayım hala devam ediyor :( prilam tek çere onunla iyiyim onsuz berbat bende devam ediyorum sizde kullanın faydasını goruceksınjz genelde ilk trimestir bitince bitiyor diyorlar umarım sizin öyle olur
gmziliss Esiilaa Esiilaa pazartesi muane için gidicem doktora o zaman yazdırıp alayım hapı inşallah fayda eder 🥹 Allah yardımcımız olsun benim ikinci gebeliğim ilkinde de aynı böyleydim Buda böyle 🥲