Tugba29_ wherearetheavocados dördüncü gebelik bir kaybım var üçüncü çocugum olucak bırak yardımı benden iş bekleyen kayınpederim var kaynanam yok malesef her yük bende düşün😔
wherearetheavocados Tugba29_ o çok zor ya bende desteksizim şükür kaynana kayınbaba derdim yok ama yine de evin işi çocuk bakımı bitmiyor
wherearetheavocados Visneli1so-s bol yürüyüş faydalı olur o zaman bilemedim bende mide yanması yaşamadım
wherearetheavocados danla2711 evet özellikle iki kardeş arası nasıl olacak felan kızım görünce ne tepki verecek bunlar çok heyecanlı 😂😂
danla2711 wherearetheavocados ahaha insan defalarca aynı duyguları yaşasa bile herşeye ne kadar heyecanla karşılık veriyor değil mi ne garip🥰 ay hadi bakalım sağlıkla gelsin bıdıklarımız😍😍
wherearetheavocados deletedmom43191 çatır çatır doğurmuşsun valla ne bi sızlanma ne başka bir şey maşallah maşallah 😂
wherearetheavocados deletedmom43191 ya benim 3 gündür karnım ağrıyor ve karnım sertleşiyor bugün biraz daha şiddetli sancı mı acaba bilemedim ama dün nst de bir şey çıkmadı
wherearetheavocados deletedmom43191 hadi inşallah sıcak suya oturan felan varmış faydası var mı acaba
Gulsahs 24 yaşındayım ve ilk hamileliğim yarın 27 haftalık oluyor kasıklarımda ağrı ve yürürken kalça ağrısı dışında bir sorun yok🥹🩷