Sila_aylin66 hamcokelek33 bu durum normalmiymiş peki bende de bu durum sürekli her idrarda oluyor iki haftadır iki hafta önce idrar vermiştim birşey demedi dr ama ben normaldir diye hiç söylemedim köpürmeyü
hamcokelek33 Sila_aylin66 inanın acil doktoru o kadar ilgisizdi ki… kendi doktoruma soracağım artık bi sonraki kontrolümde. Benim için protein negatif çıkması bide enfeksiyon vs olmaması yeterliydi çok şükür temiz çıktı 🥹
MhysaTheGreat hamcokelek33 ben aratmıştım da hamilelikte olabiliyormuş böyle enfeksiyon vs başka bir problem yoksa eğer. Normal görünüyordu farklı başka bi belirti yoksa ağrı kasılma vs gibi belki gebelik kaynaklıdır
akkaya_1234 hamcokelek33 bende de oldu doktora söyledi m tahlil yapmadan ilaç yazdi bir de yeşil akıntı vardi bende
ozlem_2727 hamcokelek33 ay yeni gördüm kusura bakmayın dediğim gibi hafif de olsa enfeksiyon var olabilir o yüzden az miktarda protein kaçağı olabilir siz yine gözlemleyin artarsa gidin ama artmazsa pazartesi poliklinik de daha iyi olur
hamcokelek33 ozlem_2727 estağfurullah olur mu öyle şey🥹 acilden tahlil verdim çok şükür hem protein negatif hemde enfeksiyon çıkmadı🥹 düşündüğünüz için teşekkür ederim
hamcokelek33 ozlem_2727 inşallah hepimizin💖 allah sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin 💖💖💖