aybukee10 irem_brk58 siz şuan sadece progestan mi kullanıyordunuz ağızdan mi yoksa vajinal miydi, başka ilac verdi mi
aybukee10 irem_brk58 ben de 6 gün olacakta arada hafif hafif alt karın ağrısı oluyor doktor normal dedi ama sizde de oluyor muydu
aybukee10 irem_brk58 doktorunuz kontrole kac günde bir çağırdı yani dikisten sonra ilk kontrole gittiniz mi ? Alttan muayene vs edilmez artık dimi
irem_brk58 aybukee10 ameliyattan üç gün sonra kontrole gittim herşey yolunda mecbur kalmadığımız sürece bundan sonra alttan muane yok hiçbir şekilde bakılmayacak dedi herşey yolunda şuan dedi.
irem_brk58 aybukee10 Bugün alt karnım ağrıdı ve sanki karnım kasılıyormuş gibi hissettim doktoruma mesaj attım 2 saat takip edelim ağrını dedi takip ettik gitmeden olan tüm ağrıları söyledim normal dedi ve şuan ağrım gitti de
aybukee10 irem_brk58 3 gün sonra gittiğinizde normal karindan mi baktı acaba ve tekrar ne zaman kontrole cagirdi
aybukee10 irem_brk58 tam olarak neresi agridi nasıl bir agriydi acaba tam olarak ? Ve genelde yatarken hep sola mı yatıyorsunuz sağa da yattığınız oluyor mu
irem_brk58 aybukee10 karnımın alt kısmı ağrıdı göbek deliğinin altı benim bebeğim birde altta olduğu için çok korktum yatarken bazen sağa bazen sola bazende sırt üstü yatıyorum çünkü yatma pozisyonu değiştikçe ağrı gidiyor rahatlıyorum. Bence ağrıları serklaja bağlamamak lazım yine doktora sormalıyız ama artık bebek büyüyor önceden haftada 100 gr kilo alırken şimdi iki günde bir 200 gr kilo alıyor bebek ve Buda bence ağrıya sebep oluyor. Karın gitgide büyüyor ve ağrı yapıyor geçmeyen ve ara ara devamlı gelenler ağrılar tehlikeli.
aybukee10 irem_brk58 doktorunuz gittiğinizde ekstra dikkat etmeniz gereken bir şey söyledi mi benim doktorum biraz rahat gibi geliyor bana
aybukee10 irem_brk58 bir de şey soracaktım progestani sabah akşam hep ağızdan mi almanizi söyledi. Benim doktorum işlemden 1 hafta kadar ağızdan al sonra vajinale döneriz dedi ama tedirgin oldum
irem_brk58 aybukee10 Ağır kaldırmayacaksın yatarken kalkarken ani kalmayacaksın yavaş kalkacaksın bir iki saat yattıktan sonra 10-15 dakika dolan kan akışı gitsin bebeğe dedi.
aybukee10 irem_brk58 kan tahlili olarak neler istemiş acaba yazabilir misiniz adlarını, 3 gün önce hangi tahlilleri yaptirmissiniz? Ve idrar da verdiniz mi
aybukee10 irem_brk58 aa öyle mi ev içinde o zaman ona dikkat edeyim. Size magnezyum hapi vermemişti dimi ?kusura bakmayın soruyorum ama doktorumun dedikleri ile kıyaslıyorum insan mersk ediyor
irem_brk58 aybukee10 İdrar tahlili ve idrar kültür tahlili yaptırdı. Tam kan sayımı, antihıv, protrombin zamanı,aort, antı hcv, hbsag gibi tahliller yapmıştı.
Eylul41 aybukee10 tam kan sayimi. Idrar tetkiki ve idrar kültürü. Birde kanda karaciger enzimleri ve hormon testi bakilir hamilelerde rutin olarak. Mesela benim hic tiroidim yokken 28. Haftamda rutin kan tahlilinde hipptiroid oldugu ortaya çıktı