iozenn Rahimde şekil bozukluğu vardı, histereskopi oldum bu işlemden sonra doğal yolla hamile kalan var mı?
mrp2023 iozenn bende histeroskopi oldum perde alındı, ama ben tüp bebek tedavisindeydim transferim pozitif sonuçlandı rahim histeroskopi sonrası embriyonun tutunmasına daha müsait oluyormuş herhangi bi sorununuz yoksa gebelik elde edilir bence
Sevim1902 iozenn benmde gebelik kayıplarım vardı ileri derece yapısıklık varmıs histeroskopi oldum. Doktorm düzeldi deneyin dedi inşallah kolaylıkla nasip olur bize🤲
kubracataloglu iozenn rahim film 2ay önce çektim bende tüplerim için açık mı kapalı diye kapalıydı açtılar henüz şuan gebelik yok Şubat ayında adet olmadım ama ocakta oldum aralıkta çekmiştim nasip rahim filmden sonra gebe kalma şanşı artıyor diyorlar
iozenn kubracataloglu merhaba hsg çekimini mayıs ayında yaptırdım maalesef sonuç alamadık. Üç başarısız aşılamadan sonra tüp bebeğe başladık
LLavinya iozenn bende olmuştum rahimim kalp şeklindeydi operasyondan sonra altı ay süre verdi doktorum ve ben altıncı ay kendiliğinden hamile kaldım, yanlış hatırlamıyorsam o operasyon hamile kalmayı da kolaylaştırıyor
iozenn LLavinya merhaba sizin adınıza çok sevindim inşallah transferden önce bana da bir süpriz yapar fındığım🐣
kubracataloglu LLavinya herkesin değişiyor kimisi hemen kaşıyor kimisi bi kaç ay sonra 🌺 evet kolaylaştırıyor bende duydum onu çok
Damlada2208 Benim oldu ama hemen değil 1 sene sonra oldu tüp bebege basvurucaktık ki hamileymisim o yuzden hemen olmuyor diye uzulmeyin sakın
kubracataloglu iozenn hayırlısı olsun benim şuan öyle bi süreçim. Yok inşallahta gerek kalmaz Allah büyüktür. Tüpüm kapalıydı açtılar bakalım gerisi Allahım takdiri hi hayırlısıyla olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eylul41 iozenn ben oldum nisan aýinda perde vardi rahim seklim bozuktu. Ve yapisiklik vardi 2 cok erken dogumum oldu. 2 ay sonra dogal sekilde hamile kaldim cok şükür
Kubra12355 @iozenn Bendede perde vardı histeroskopi oldum geçen yıl ama 3 yıldır olmadığı için tüp bebek sürecindeyiz tek başına yeterli değil bence gebelik oluşmaması için düşük vs riski olmasın diye yaptırdım bende hayırlısı olsun sizin için 🙏