Eelliiff1234 caglaoztrk ay gittim gittim popoyu dayamış rahim ağzına dönesi yok hiç 🤷🏻♀️ varislere de bakmadı doktor Salı günü yine çağırdı o zaman bakarım dedi. Bu sefer tansiyon çıktı başıma 13/8 çıkıyo tansiyon ilacı verdi 2 gün tansiyonumu ölçücem 12 den yüksek çıkarsa içicem
alpege_ Eelliiff1234 benimde 2 gun 13-8 7 cikti sonra duzeldi canim stres panik yapma limonlu su ic 11 7 8 127 12-8 cikiyor simdi
Eelliiff1234 caglaoztrk inşallah bişey olmaz dünden beri 13/8 çıkıyo yarın ilacıma başlamayı düşünüyorum
Elyadd Mehmeteren-ve-defneninannesi şafak 2🌸 39+2′deyiz 21 Şubat zorunlu sezeryan olacak, Allah’ım hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
1hamle 37+1 doktorum normal doğum yapabilirsin diye tutturdu ama ben istemiyorum Salı günü gideceğim tekrar çatı muayenesine göre belli olacak muhtemelen haftaya cuma doğar prensesim
Gzdeekk 36+2 normal bekliyoruz ama her an herşey olabilir gibi geliyor doktor iki haftaya doğurursun dedi🥹
alpege_ Tosca ayniyiz canim benimde son adet tarihim 31 mayisti ilk gebelik ama Bebek iri oldugu icin doktorum sezaryen istedi :(
Tosca alpege_ ayynen benim de bebek iri olduğu için sezaryen dedi ama demese de sezaryen istiyodum bakalım çok az kaldı. Şimdi gördüm size de 25 şubat vermişler 🌸 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻
alpege_ Tosca kac kg canim benim 3600’dedi en son pazartesi gidecegim yine 1 hafta once 3600-700 dedi
Mahinur-12 Mehmeteren-ve-defneninannesi 37+3 normal doğum 9 Mart görünüyor nasipse bakalım ne zaman gelecek herkese hayırlı doğumlar nasip olur inşallah 🤲