Ruchan Mehmeteren-ve-defneninannesi yaa olsun bi gün önce sonra sağlıkla alalım inşallah kulaklarımıza ya Allah ım kavuştursun 🥹🤲🏼😍
Mucizem_34 Mehmeteren-ve-defneninannesi 38+4 ikinci doğumum ptesi kontrole gidicez normal doğum son 10 gün 🙈
Refiakarakas Mehmeteren-ve-defneninannesi 39+0, şafak 7 💙 normal doğum olduğu için oğluşumuzun keyfine bağlı, babamızın askerden gelmesini beklersek ve 40+4’e kadar dayanabilirsek çok güzel olacak 🥰
ucbebe_annesi34 Mehmeteren-ve-defneninannesi ikinci sezeryan mı acaba kaç haftalık da gün veriliyor kaçta alırlar bebişi çok merak ediyorum bnm de 2 sezeryan olacak 34 +2 suan
Mehmeteren-ve-defneninannesi ucbebe_annesi34 evet ikinci sezeryan olacak 34 haftalıkken gittiğimde anestezi için tahlil istediler . Ve ilk NSTe girmiştim. Haftaya gel anestezi sonucuna göre gün verelim demişti 35. haftada gün aldım yani. Doktor 28 Şubat dedi yani 38 + 3 günlükken almak istedi ben de orucun ilk gecesine denk geliyor diye 3.04 gün öncesini istedim O yüzden 24 Şubat‘ta alacak
caglaoztrk Eelliiff1234 gittiniz mi doktora dönmüş mü bebişş,bende 34+4deyim hâlâ makattı cuma yine çağırdı bakalım 🥲
Eelliiff1234 caglaoztrk ay gittim gittim popoyu dayamış rahim ağzına dönesi yok hiç 🤷🏻♀️ varislere de bakmadı doktor Salı günü yine çağırdı o zaman bakarım dedi. Bu sefer tansiyon çıktı başıma 13/8 çıkıyo tansiyon ilacı verdi 2 gün tansiyonumu ölçücem 12 den yüksek çıkarsa içicem
SGE Biz de 36+5 olduk oğluşumu bekliyoruz. Uygulama 23 gün var gösteriyor ama bakalım nasıl gelmek isteyecek 🥹 Normal doğum istiyorum inşallah öyle olur 🙏🏻🌸 Bütün bebişler sağlıkla gelsin🤲🏻
HazelSeren Mehmeteren-ve-defneninannesi 35 haftaya merhaba daha gün almadık bakalım herşey yolunda giderse 38 haftaya gün alıcaz 🥰