danla2711 Buseemm 26.haftadayım +5 kilo ile yola devam ediyoruz😂 oğluşumda en son geçen hafta gittiğimde 835 gramdı inşallah toplamda 10 kilo ile bitirmeyi düşünüyorum 😍🥰
BusraUfuk 21+3 olduk 🥰 62,8 ile hamile kaldim simdi tartildim 65,2 kg olmusum Toplamda 2,4 kg almisim.
Asyaninannesi_ SunaKzl Benim ilk gebeligim hemşireye sordum geçenlerdede ilk gebelik lerde kilo alımı fazla olabilir sorun yok dedi . Açıkçası çokda kilo vermek istemiyorum dogumdan sonra .7. Aya kadar mide bulantim kusmam olmadi o yuzdende yedigim kiloya gitti 😂
Fatmanoyan Buseemm evet ilk gebeligimde 26 hafta 5 kilo almistim bunda 26 ya girmek üzereyim ve sadece 2 bucuk almisim kiz gebelik bu ilki erkekti. Onun etkisi var mi bilmiyorum ya da çok hareketliyim oglumdan dolayi belkide o yüzden fazla almıyorum
baby2_ Buseemm dün aile hekimimdeki hemşire çok fazla kilo almışsın. Hamilelikte boyunca alınan kiloyu almışsın dedi ama
Ahsensmom Lolopelo yok bi destek görmedim ben kiloyu abur cuburdan alıyodum ilk 4-5 ay onları çok azalttım zaten baya kilolu gebe kaldım diye hani bebege kilo aldiran besinler grubunu cok tükettim 27. Haftadan beridir de gaz sancısı çekiyorum tuttuğu zaman allah ne verdiyse kusuyorum afedersin simdi de ona dikkat ederek yiyorum ekstra bir şey yapmıyorum ama almadım şükür 🥹