Dilek_aslndg Bende 47 kilo ile hamile olduğumu öğrendin şuan 34+4 üz 60 kg yim. 13 kilo almışım bana bu rakam o kadar fazla geliyor ki😂 beneğim de şuan 2200 gr amaan veririz be nolcak biz neleri başarmışız 😂😊
Hmdylvc Buseemm 65 kiloyla hamile kaldım şuan 75-76 kiloyu görüyorum tartıda. 31. Haftadayim. 80 i gecmesem bari, ben doğum kilolarimi veremiyorum yaa 😏😏😏
Mmeeelikee 57 ile hamile kaldım 29 haftalığız 68 kilo olmuşum tammmıııı tamııınaaa ooonnnbiirr 😂😂 doğurana kadar daha alırım gibi 😒🥴
merveyvslr 76 ile hamile kaldım şuan 90 kilodayım , 14 kilo aldım 37. Haftadayım, doktor hızlı aldığımı söyledi ilk aylar hızlı almıştım son aylar duruyor
Tugba2794 Buseemm ben zaten öyle özel bır çaba harcamadım canımın ıstedıgını yedıgım halde az alıyorum bünye kaynaklı oldugunu dusunuyorum 😇
poyrazmom_ Buseemm 65 ile hamile kaldım 61 e düştüm şuan 71 im 32. Haftadayım 10 kilo aldım 🫠 bebiş 2 kilo 60 gram kendime 75 sınırı koydum umarım geçmem🙄
SunaKzl Asyaninannesi_ Ya sevındım yalnız değilim kimi sorsam almamış ıkınıcı gebelıgım gobegımı gören 7 aylık sanır 18 haftalığım 68 kıloyum şu an kadar 6 kılo aldım ama daha yarısındayım asıl sonlarda alınıyor kızım da 54 kılo hamıle kalmıştım 75 ıle doğuma gırmıstım daha fazla olur
Asyaninannesi_ SunaKzl Benim ilk gebeligim hemşireye sordum geçenlerdede ilk gebelik lerde kilo alımı fazla olabilir sorun yok dedi . Açıkçası çokda kilo vermek istemiyorum dogumdan sonra .7. Aya kadar mide bulantim kusmam olmadi o yuzdende yedigim kiloya gitti 😂