Gulsahseyreek Crnarz off evett yaa şimdi eşim söledi aramış 125 demiş bu nedir ya çalışan yakını oldugumz halde aynı fyatı veryo artı sigortalıyım bde iyice uçmuşlar doğum ücretleride çıktımı acaba
Crnarz Gulsahseyreek onu bilmiyorum canım ama daha yeni Zamlanmıştı ne olacak böyle anlamadım gitti cidden sinir bozucu
Gulsahseyreek hilal88 devlette yaptrabilirsin canım hiç para verme bence sonuçları sonra özele gidiyosan doktoruna göstereblrsn ben öle yaptm
Esesen Gulsahseyreek canım bursada mı gittin devlete hangi hastaneye gittin ben zübeydeden randevu aldım emin olamıyorum iyi bakarlar mı bakmazlar mı😥 bana akıl verir misin
2kezanne Esesen 4 kisi ayni anda giriyorsun cok uzerinde durmuyo genel konusup gönderiyor icerde sırayla muane oluyorsun ben sevmedim
erenpc08 Evet ben nigar hanıma gittim hamilelğimin ilk aylarında, hiç ama hiç memnun kalmadım, ilgisiz, havalı, bilgi vermiyor, kısacası hiç ama hiç tavsiye etmiyorum, paranız boşa gider, benim ki gibi😕
nnehir Mrvkoz merhaba bunlar güncel fiyatlar mı?bende oraya yeni başladım embiye yılmaza gidiyorum ve memnunumda