Gulsahseyreek Bugun Gizem Hanıma gittim.Kemal bey ilk gebeliğimde takibimi yapıyordu ama 26.haftada erken dogum rıskım olunca kendısı izindeydi ve hiçbir şekilde ulasamadım.Hayat Hastanesin de de ayse erola devam ediyordum kendisi beni haftamın cok erken oldugunu için ve sevket yılmazın kuvezlerinin kucuk haftalardaki bebeklere uygun oldugunu soyleyip oraya sevketti. Bir haftaya yakın yattım. İzin donusu apar topar gittim Kemal Beye cok guvendıgım için ama sekreteri sabah gitmiş olmama takipli hasta olmama ragmen randevum olmadıgı için aksama kadar beklemem gerektiğini soyledi. Sımdı gidin ogleden sonra gelin sıra alın sıra sıze ne zaman gelırse dedi durumu anlattığım halde Kemal Bey de sekreteri dogrular sekilde ellerini acıp boynunu buktu ve bakmadı. Aynı anda hayat hastanesine de devam edıyordum Allahtan ama Kemal beye cok guvenıyordum cok uzuldum bu duruma. Bir daha da gıtmedım Dogumumu Ayse Erol Hayat Hastanesinde yaptım. Neyse bu sefer Gizem Hanıma gittim ve ilk hamileliğimde denediğim onca doktorun aslında boş olduğunu en iyisinin burnumun dibinde oldugunu gördüm. Artık devamlı gizem hanıma gideceğim.