Ftmnnr Celiko bende ürün kaybolduğu zaman 10 gün veriyolar 10 gün içinde bulunmazsa para iade ediyolar ürünü de getirmiyolar keşke getirselerdi🤣🤣
Mrvsmt2502 sedseda ne zaman kaybolduğu günü biliyorsanız o güne bir bakın belki çıkar . Karşı komşunuza falan sorun ya da çocuklu komşulara hani çocuğunuz merak edip almış olabilir mi kargom kayboldu gibisinden
sedseda Mrvsmt2502 yapılabilecek her şeyi yaptık karşı komşuya da sorduk görmediklerini söylediler maalesef kameralardan sadece binanın giriş çıkışı gözüküyor katlarda Kamera olsaydı işimiz çok daha kolay olurdu
babyUras_ sedseda herşeyi geçtim çocuk bile almış olsa illaki evine götürcek . Nasıl insanlar var anlamıyorum . 2 yan binamin kargosunu benim kapıma bırakmışlar görevim olmadığı halde daireyi buldum teslim ettim . Ptt lanet bi kargo zaten .
Tinkivinkidipsi sedseda kargo kaybolma olayı olmadı da üstüne su dökmüşler ahşabı şişmiş geri gönderdiler tutanak tutup ücret iadesi almıştım onun harici olumsuz bi şey yaşamadım hiç
Tinkivinkidipsi sedseda Trendyol Hepsiburada vb siteler çok güvenilir iletişime geçin hemen ücret iadesi yapıp kargo firmasını azarlarlar :)
Hazal3421 Parinas benimde gardropta istemiştim parayıda verdim ve kargo gelmedi ben nasıl geri alabilirim acaba ya
Parinas Hazal3421 kargoya verildi şeklinde mi görünüyor. Kargo hiç yola çıkmadıysa paranız iade olur zaten. Kargonuz yola çıktı ama hiç ulaşmadıysa o zaman da kargo firmasıyla iletişime geçebilirsiniz