Rvd Mlklerim2 hamileliğimin başında hamile olduğumu bilmiyordum urfa gecesinde etli çiğ köfte yemiştim bir sorun olmadı etsiz olduğu sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 🥰
songul_21 Mlklerim2 normalde ağzıma sürmezdim ama hamileyken hep canım çekerdi tek oturuşta 3 dürüm yemiştim 😀
asli_13 Ben dışardan almıyorum anneme yaptırıyorum ama dışardan yensede ara sıra sorun olmayacağını düşünüyorum. Annem güzel yaptığı için dışardan alma gereği duymuyorum sadece yoksa arada alırdım dışardan
babyUras_ deletedmom43191 ya konuyla alakasız ama kumsal ve cansu kullanıcı adları olan iki arkadaş vardı erken doğum yaptılar bidaha karşıma çıkmadı merak ettim . Siz baya aktifsiniz tam kullanıcı adlarını biliyosunuzdur belki 😊
aleynaozalpp14 Mlklerim2 vallaha ben çok yedim etsiz olduktan sonra canın çektikçe yiyebilirsin hiç de bisey olmuyor
Anenglishteacher Mlklerim2 ben her hafta yiyorum. Bazen acılı bazen acısız canım nasıl çektiyse öyle :)
Anonymouse Porsiyon olarak aldım yeşilliklerini sirkeli suyla evde yıkadım öyle yedim, etsiz olduğu için çiğköftede sorun yok ama yeşillikler sıkıntı iyi yıkanmama ihtimaline karşııııı