deletedmom43191 Meleksuu eğer ebelerin dediğini doğru uygularsan düzgün ikinirsan tertemiz atlatırsın doğumu ben ikinamadim diye müdahale ettiler bana
deletedmom43191 Meleksuu onu bilmiyorum işte hiç yaşamadım 3 gebeligimde de ama dur ilk gebeligimde su gelişi gittim doktora su geldiğinde kendimi sildim böyle beyaz sarı pembe karışık bir akıntı gelmişti
Meleksuu deletedmom43191 bu sabah beyaz sarımsı baya Bi geldi bacaklarıma kadar yapışkan sümüksü gibi denilen bir şey geldi
deletedmom43191 Meleksuu bilmiyorum ama akintinin pek çok sebebi var üşütme olur normal kadın akıntısı olur nisan olur yani kesin nisan denemez yinede bilmiyorum
deletedmom43191 Meleksuu bilmiyorum.nisan olsa bile doğum olacak anlamına gelmez nisani gelip çok süre bekleyen var
Ngsngetnsgng deletedmom43191 31+3 şuan Ara ara oluyor söyleyim ne oluyor nasıl oluyor Dert sıkıntı sürekli bir kavga gürültü başka birşeye gerek yok bn bu yüzden çekiyorum bu ağrıyı sancıyı
Minyonannecik deletedmom43191 valla eltim 2 gün hurma yedi 37+5 de baya açılması oldu suyu geldi hurma çok işe yarıyor tabi Medine hurmasiydi
deletedmom43191 Minyonannecik onu bulmak zor ordan burdan alınana da guvenemem haberini gördüm suan hurma ağacına yarasa çok konuyormus virüs çok varmış suan hurmalardq