ShutUp deletedmom43191 benim ilk gebelik olduğu için mi bilmiyorum ama bu gidişle 40. Haftayıda geçicem 🥲bi ara 36. Haftada azıcık sancım çıkmıştı ondan sonra tık yok bi daha da sancı falan çıkmadı
Kubrabsyg deletedmom43191 benim geçen ebe dedi 40 geçer senin. Ne alaka dedim yeri genişledi artık ilk bebekle aynı olmaz dedi. Bana kalsa bugün doğurmak istiyorum
deletedmom43191 ShutUp benim.ilk gebelikte 39+4 su gelişi ile doğuma gittim…dünden beri aşağı bolgemde kemiklerim ağrıyor gibi hissediyorum 😒
Meleksuu deletedmom43191 ah keşke bende böyle çabalasaydım benim ki gelmek için çabalıyor üstüne bişey de yapmıyorum hamileliğim boyunca yatarak geçti
deletedmom43191 Meleksuu 😪😪😪 bende çabalıyorum diye gelmiyor zaten sabirsizlaniyorum ya gelmez doğduğunda poposunu isiracam onu 😡😡😡
deletedmom43191 Meleksuu amin aminn 🥰🥰 artık tüm hazirliklarim bitti onu bekliyorum bugün kuaföre gittim vucut temizliği de aradan çıktı bi tek o eksik yani
Meleksuu deletedmom43191 inan bende hem Bi an önce gelmesini bekliyorum hem de aynı bedende kalmak istiyorum normal mi istiyorsun sen
Meleksuu deletedmom43191 şey ya bişey sorucam dikişlerin oldu mu çok ağrı hissettin mi dikilirken aklımda böyle sorular var sürekli
deletedmom43191 Meleksuu ilk dogumumda hem kesi hem dikiş oldu evet sadece kesi anını hissettim az bisey haricinde bisey hissetmedim
deletedmom43191 Meleksuu dikiş de oldu uyusturma keside uyusturma yapılmaz çünkü doğum yapacağın zaman kesi atılıyor bebek cikacagi zaman yani
deletedmom43191 Meleksuu eğer ebelerin dediğini doğru uygularsan düzgün ikinirsan tertemiz atlatırsın doğumu ben ikinamadim diye müdahale ettiler bana