Mor-kelebek @Melisafurkann @Meridaily kaset test aldım eve gidince denicem bakalım oda artı Med varmış sadece nasibime artık 🤣
Melisafurkann Mor-kelebek eşim diyor ki sürekli aynı şey için çişini yapmaktan sıkılmadın mı 😂 dedim ki çocuğum olursa söylicem bunları neler yaptım ben senin için diye @Meridaily
Mor-kelebek Meridaily canım mecburen yaptım antibiyotik verecekti enfeksiyon için şüphem var korunmuyorum diyince o zaman önce beta bakalım dedi 😇 ama umudum yok bu ay 😢
Meridaily Melisafurkann ay çok haklılar ahahah😁 ben de geçen bir tane ovülasyon yaptım çatlama oldu mu acaba diye eşim kızıyor artık yapma şunları diyor 🤣 dedim anlayamazsın🤣
Mor-kelebek Melisafurkann onlar anlamıyorlar canim gerçi eşimde belim ağrıyor desem test yap der ama 🤣🤣
Cimcime30 Melisafurkann kız Senın nasıl bat 5 sen benden önce yumurtladın bnm bıle bat 3 yumurtlaman be zamandı
Sybellaa Meridaily 23-24 ayy çok sevindim az önce çöpe atmıştım 🥲 o içini açıp paylaşandan Allah razı olsun inşallah doğrudur
Melisafurkann Meridaily Innovita genelde hassas diyorlar ama gebelik için bilmiyorum aşkım kötü yorum gördün mü hiç
Meridaily Mor-kelebek şaka diyorum kıız😁 olsun verdiğin iyi olmuş önlem olur hem belki de sürpriz olur sana🥹❤️