Melisafurkann Meridaily Innovita genelde hassas diyorlar ama gebelik için bilmiyorum aşkım kötü yorum gördün mü hiç
Mor-kelebek Melisafurkann artı Med kaset testi nasıl ya erken gebelik beni yanılttı ama kaseti iyi mi
Meridaily Mor-kelebek şaka diyorum kıız😁 olsun verdiğin iyi olmuş önlem olur hem belki de sürpriz olur sana🥹❤️
Mor-kelebek Sybellaa poliklinikte verdiysen yarın sabaha çıkarmış canım ya bende aynı 2 saat oldu vereli
Ceriko Meridaily canım evet cok erken zaten ama pazar günü bi denicem galiba hiç belirtin var mı bende sıfır
Meridaily Ceriko yok kuzum. Bazen kramplar giriyordu minik minik bugün onlar da yok🤣geçen ay daha çok belirtim vardı 🤦🏻♀️olmadı yine bu ay diye de düşünmek istemiyorum moralimizi yüksek tutmamız lazım🥺
Ceriko Meridaily canım ben bir kere kimyasal geçirdim onda yumurtlamadan sonra hep regli ağrım vardı anlamıştım. Ama şimdi hiç belirtim olmaması o yüzden canımı sıkmıyor değil 🥲 sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Kivircik01 Melisafurkann oooo ne yok ki en fenası ishal , alt karında doluluk ve gaz sancısı resmen gece yatırmıyor öyle bir şey