Meridaily Melisafurkann aynıyız seninle 🥹 inşallah nasip olur bu ay🥹🤲🏻 herkes pozitifi görmeye başladı testlerde😍
Mor-kelebek Meridaily Melisafurkann kandil günü edilen dualar hep bence 🤗 bende bugün muayene olacağım kızlar dua edin Olur mu? Test yapmadım ama enfeksiyon başladı şüphem var dicem inşallah varsa çıkar kan sonradan yükselmez ona göre ilaç isticm
Girlinthesun Meridaily @Melisafurkann kızlarrr sizi merak ettim ne durumdasınız benim iş marta kaldı 😂 sizi merak ediyorum yaptınız mı bir testtt
Meridaily Mor-kelebek çok şükür 😍🤲🏻 kuzumm hayırlı sonuçlarla gel inşallah güzel haberler ver bize Allah ın izniyle 😍🤲🏻 kaç gün kaldı bat a
Melisafurkann Mor-kelebek rabbim şifa versin bebeğim evet kandillerin hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bu aydan sonra bebek kıyafetleri bakarız ❤️❤️
Mor-kelebek Meridaily bat 25. 6 günüm var ama bilmiyorum umudum çok yok tek belirtim bel ağrısı oda zaten fıtık var bende. Bakalım kanı da enfeksiyon için vercm artık varsa belli olur heralde
Meridaily Mor-kelebek çok geçmiş olsun canım inşallah sonuçların da temiz gelir🤲🏻❤️ evet evet çıkar bence kanda. bende de öyle belirtisiz bu ay, geçen aylar daha çok belirtim vardı 🫣 bekleyelim bakalım inşallah güzel haberler bize de nasip olur🥹
Meridaily Mor-kelebek yok kuzum son 9 gün 😁 yapmayacağım umarım🥹 hiç test de almadım geçen aydan sonra 🤦🏻♀️
Meridaily Girlinthesun kuzum ben daha yapmadım test 9 gün kaldı bat 😁 bir sonraki ay inşallah güzel haberlerini alacagız senin de😍 bakalım bizim durum ne olacak🥺 ovülasyon yapacak mısın?
Girlinthesun Melisafurkann hadi inşallah hayırlı haberlerinizi alırım kuzum benim de şimdi ovulasyon telaşım başlayacak😂
Girlinthesun Melisafurkann reglini bekle bence aşkım şunun şurasında kaç gün kaldı sabret olmayınca daha çok üzülüyor insan
Melisafurkann Girlinthesun göğüslerim yan kısmı acıyor dokununca kemik var ya sanki orası hafif sancım var olurum heralde bu ay
Girlinthesun Melisafurkann inşallah regl olmazsın canım ama olursan da yapacak bir şey yok senin de 3. Ay değil mi daha erken kuşum umudumuzu kaybetmeyelim
Melisafurkann Girlinthesun ya inan çık stres oluyorum oldu mu olmadı diye kaç aydır böyle o yüzden salmak istiyorum artık napayım hani olmuyorsa takviyeler de alıyorum çok zor işmiş bu çocuk olayı tv programlarını izliyorum arada kız kaçan herkes anında hamile olarak geri dönüyor 😂
Girlinthesun Melisafurkann ay hakkaten ben de duyuyorum ilk seferde hamile kalan filan maşallah millette neler var diyorum 😂