DuruDefne_mommy Meridaily nimo diye hiç duymadığım bir marka.İnternetten öneri üzerine prodoctor testi siparişi verdim onda doğru sonuç alirim diye düşünüyorum
Melisafurkann Meridaily az önce hafif belim ağrıdı başka belirtim yok acaba kendimi şartlandırdım mı ya belirtim yok diye
Meridaily Melisafurkann olabilir kuzum psikplojik baskılamıs olabilirsin belirtileri😁 beynimiz herşeyi yönetiyor valla🤦🏻♀️
Meridaily Melisafurkann 6 gün kala öğrenenler oluyordu kuzum ama daha çok strese sokmasın🥺 dayanabilir misin beklesen az daha🥹 3 gün kala falan mı yapsan kii
Meridaily Melisafurkann yumurtlamanın üstünden en erken 12.gün de başlıyormuş yükselmeye kuzum en erken o da. Geç döllenme vs onlar da olursa daha geç olabilir🥹
Melisafurkann Meridaily ya hafif belim ağrıyor yani sanki kasıklarım ağrıyor gibi oluyor ama böyle ağrıyı hissetmezsin ya öyle çok karışık sanki kestim bu ayda umudumu
Meridaily Melisafurkann kuzum benim de aynı ağrı var mı yok mu anlamıyorum bu ay çok acaip. Adet olana kadar umudunu kesmee🌺
Melisafurkann Meridaily ne kadar zormuş beklemek ya valla bu çocuk işlerinin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum birde çocuk hemşiresiyim sağlığın içindeyim 😂