Cimcime30 Meridaily bnde varya aşırı gaz normalınden fazla sırtım belım bacaklarım ağrıyor ıkı gündür böyleyim kasıgım batıyor
Merveemctgcl Meridaily evet gözükmüyo ama yumurtan geç çatladıysa adetine 5 günden fazla kalmış oluyo zaten kırmızı kartı görene kadar umut var
Meridaily Mor-kelebek senin kaç gün kala kanda pozitifti kuzum, inşallah ya 5 gün daha erkendir diye dusunuyorum umarım öyledir🥺
Mor-kelebek Meridaily canım hiç moralini bozma daha adetine 5 gün var kanama olana kadar umut vardır ❤️
Meridaily Mor-kelebek ben de keşke övü yapsaydım yaa günü hesaplardım en azından benim belirsiz şuan🥺 kuzum progesteron tahlilim de düşük çıktı 8.5 çıktı. Doktor ya yumurtan çatlamamış ya geç çatlamış ya da sönmüş dedi🥺 moralim bozuldu biraz.
Mor-kelebek Minervabunny kanda öğrendim canım tesadüfen oldu başka birşey için gitmiştim korunmuyorum diyince önlem amaçlı verdim kanı
Melisafurkann Kuzum daha yumurtan çatlamadıysa erken zaten biz sadece acaba mı dedik üzülme hemen belli olmaz adetten kaç gün sonra öğrenen var