Meridaily Melisafurkann ay yapsam mı bilemedim ki akşam da oldu ya şimdi 🥹 bir de baya erken dıye dusundum daha 😁
Melisafurkann Meridaily aşkım yumurtlamadan kaç gün geçti ben ovülasyon daha koyu olunca heyecanlandım bende öyle yapmıştım 😂
Meridaily Melisafurkann ay yumurtlamayı da bilmiyorum ki kuzum😁 büyük ihtimal 12 si yumurtlamaydı kuzum çünkü 19 mm dedi doktor ya da 13 ü🤣 yanı hemen hemen 10 gün geçti daha
Meridaily Kızlar dayanamayıp yaptım benim elime test geçmesin ya ajajaja bir tane daha var ama yapmayacagım 🤣 yok malesef negatif 🥺 adete yarın 5 gün kalacak bakalım bekleyeyim adeti🥺 zaten progesterondan sonra biraz ümidimi kaybettim gibi🥺 @Merveemctgcl @Melisafurkann @Girlinthesun @Cimcime30
Cimcime30 Merveemctgcl ya doktor test yap dıyor ebe arkadaşım varsa çıkar dıyor tutundugu anda vücut hormonu salgılarmış varsa çıkar dıyor Bencede erken ya
Merveemctgcl Cimcime30 valla bacım duramam dersen sabah test yap ama bence erken çok kafaya takıyorsan yarın yap çıkmazsa gecikmeyi bekle
Merveemctgcl Meridaily evet gözükmüyo ama yumurtan geç çatladıysa adetine 5 günden fazla kalmış oluyo zaten kırmızı kartı görene kadar umut var
Mor-kelebek Meridaily canım hiç moralini bozma daha adetine 5 gün var kanama olana kadar umut vardır ❤️
Cimcime30 Meridaily bnde varya aşırı gaz normalınden fazla sırtım belım bacaklarım ağrıyor ıkı gündür böyleyim kasıgım batıyor