Meridaily Melisafurkann ay denesene bugün 1 tane yaa ben de merak ettim🥹 elimde test olsaydı 50 kez yapardım kesin🤣 progesteron tahlili verdim ben de az önce 🥺
Merveemctgcl Meridaily yok canım benim hala akıntım var muhtemelen daha yeni çatlıyo yumurtam Salı 17 mmdi çatlamadıysa bu gün 20 mm olmuştur çatladıysa da hayırlısı ben neye göre bat belirleyeceğimi bilmiyorum ama sen naptın
Meridaily Merveemctgcl aa evet olabilir kuzum, benim de 6 gün kaldı. Bugün progesteron verdım sonuç belli olmuş ama doktordan öğrenecegım yarın🥺 e nabıza düşmemiş
Girlinthesun Melisafurkann @Meridaily kuzularrr ne yaptınızzz aklım sizde kaldıı var mı gelişme? Benim bugün regl bitti ovülasyona başlıyorum bakalımm
Minervabunny Melisafurkann ayyy hayırlı olsunn çok sevindimm var net görülüyor yaklaştırmadan bilee🥰💞
Ebrar58 Adet bittikten üç gün sonra Ovulasyon testine başladım 15 Şubat’ta pozitif oldu yumurtlama oldu 16’sında yumurta çatladı testim silik oldu ne zaman gebelik testi yapsan sonuç alırım
Melisafurkann Cimcime30 bebeğim yumurtlamadan 4 gün sonra pik olmaya yakın koyulaşma olur ya öyle oldu
Minervabunny Melisafurkann amiin dua edin lütfenn bizlere de lütfen💞🙏 Maşallah ya sağlıkla gelsin minik bebis💞