Ceriko Meridaily ayy ama her türlü bizim çok erken canım daha kan bile versek negatiftir zaten. Su 3-4 günde bi geçsinde başlıcam
Meridaily noble1 inşallah yerleşme ağrılarıdır🥹🤲🏻 evet ya daha geçmemiştiriğne etkisi ne kaldı ki cumayaa🥹❤️
noble1 Meridaily aynen öyle avunuyorum bende, 5gün kala adet de olmam saçma.. ama sancı bildiğimiz adet sancısı.. öldürmeyen ama rahatsız eden cinsten😓 yerleşme sancısı böyle mi bilmiyorumm
Melisafurkann Meridaily test yapmamak için o kadar zorlanıyorum ki hafif kasık ağrılarım oluyor kaç gündür belim ağrıyor ara ara göğüslerim de alt ve yan kısımları sızlıyor regl olucam muhtemelen 🥲İnşallah pozitif görürüz
Meridaily Melisafurkann bende de kasık ağrısı var sadece ama yok gibi de psikolojik de olabilir🤣 ben de aynıyımm of ya 🥲
Melisafurkann Meridaily kız ne zor işmiş bu hamilelik bu eskiler yumurtlama falanda bilmiyormuş nasıl 7-8 çocuk tutturuyorlardı bugün bunu düşündüm 😂
Meridaily Melisafurkann evet ya ben de sık sık düşünüyorum 😁 acaba iş akışına bırakmak mı🤔 çok mu düşünüyoruz ki😁
Meridaily Ceriko inşallah canım🥺 bilmiyorum ki yaa hala almadım çok korkuyorum artık testten 🥺 negatif görmekten yoruldum😔
Melisafurkann Meridaily gözümüzde büyütüyoruz o yüzden öyle oluyor yok ovülasyon testi pik günü çatlama günü 10.gün geçti testler yapmaya başladı ister istemez sıkılıyoruz.Adetten 2 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar var biz çok takıyoruz aslında 😂
Ceriko Meridaily öyle canım bende hem zaman geçsin istiyorum hemde testte negatif görmekten korkuyorum
Meridaily Melisafurkann var kız valla ben de kaç kez denk geldim 😁 çok doğru demişsin valla, biraz kendimizi akışına bıraksak hersey duzene girecek belki. Hep stres işte. aklımda da hep test var ama dayanabildiğim kadar dayanacağım son 7 🤣