busebasaran06 Adetim 4 gün gecikti. 2 test yaptım ikisinde de sonuç bu yorumlar mısınız ? Bugün kan testi vereceğim.
Mom6535 busebasaran06 gayet belirgin çıkmış ikiside kan vermelisin gebesin kesin ama beta takibine başlamak için önemli
Musilk-1 busebasaran06 maşallah 5 haftayı geçmiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤍
nezzzi busebasaran06 hayırlı olsunnn ben yaptıgımda da böyle görmüştümm ama büyük ihtimalle daha yenidir 3 4 haftalık o yüzden pembe çıkıyor çizgiii ☺️
Kubravci55_ Hayırlı olsun. 🌸🌸Bende dün böyle öğrendim akşam.kan verdim ve beta 22 çıktı daha çok cok yeni ☺️
busebasaran06 Kubravci55_ Maşaallah , Allah hayırlı ve kolaylıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin 💖🥰
_Gizem__98 Melisafurkann Melisafurkann kuzum çocuk sahibi olmak istiyorsan meryem süresi okuyup dinlemen lazım her gün yapmaya çalış bu süre çok etkili. Allah nasip etsin inşallah sanada tez zamanda burda gebelik haberini görelim❤
Mor-kelebek busebasaran06 gözün aydın canım burada ne silik testler gördük maşallah bayağı belli senin bizede haber ver sonucu 🌸