Sazenin Ben çok terliyorum canım hamilelik öncesinde de vardı yine oluyor , enfeksiyon falan da yok ama yine de oluyor bazen sadece ön kısımda değil arkaya doğru da oluyor doktoruma da söyledim ama yapacak bir şey yok 😶🌫️ sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum
hamcokelek33 Sazenin ben de normalde çok terleyen biriydim de bu sefer şaşırdım , hamile değilken olurdu çok takmazdım ama bu sefer hafif tırstım🥹
eceyc314 hamcokelek33 benzer bir olay gebelikte başıma gelmişti. Termiş ben su geldi sanmıştım ve panikle doktora gitmiştim. Alttan muayenede vajinal mantar görmüştü doktorum. Akıntıda olabilir su gibi vs demişti tedavisini olmuştum. Bence içiniz rahat etsin doktorunuza bir görünün
hamcokelek33 eceyc314 bende mantar var zaten muayene de oldum 1 ay kadar önce😓 ilaçlarımı kullandım tam bitti dedim tekrar başladı. Ama onunki daha az miktarlı oluyordu o yüzden bunu kafama taktım.. çok teşekkür ederim cevabınız için🥹
hamcokelek33 Borannnn çok şükür ya, sabah size yazmıştım akşamına benim de başıma geldi. Çok geçmiş olsun 🥹
Marsilyasabunu hamcokelek33 ben de gebeyim ve böyle terliyorum bakıyorum oram ıslanmış ama suyla ilgili bir sorunum yok