Merviko34 Seda05 temassızlık nasıl oluyor kuzum anlamadım ilk defa duydum valla insAllah evlatlarımızı sağ sağlim alırız kucağımıza benimde pıhtılasmam var iğne yapıyorum hergün
Seda05 Seda5892 cuma yada cumartesi gel dedi ben cumartesine aldım randevuyu eşimde kendini ogüne ayarladı 😊
Seda05 Seda5892 inşallah ya çok merak ediyorum daha 22 yaşındayım 23 olucam bi kaç ay sonra çok cahilim bu konuda sürekli araştırma yapıyorum ❤️😍😍😂
Seda05 Depresif_polyanna vayy beee 😂😂😂 demek ozamanda başlıyor he 😂😂 ben onlardan ollmak istemiyorum😂😂 umarımda bebeğimde annesine böyle bişey yapmak istemez herhalde 😂 böyle başladı böyle gitsin 😂😂
Depresif_polyanna Seda05 benim minnak action seviyo belli 😂😂 aman allah göstermesin zaten hayattan soğuma sebebi çünkü 😆
Kereminannesihtc Seda05 6.3 te basladi 8.3 teyim: öluyorum mide bulantisi canima okudu. İlk cocugumda hic yoktu dusun yani
Aase Seda05 ben de 6 haftalikken oyle diuordum..bir anda dunyam karardii.7 haftalikken bi basladi felegim sasti..bence de fazla dile getirme nazar degiyor:(
Seda05 Aase kimseye anlatmıyorum soruyolar mide bulantın oluyomu diye bende oluyo ama ara ara oluyo diyorum
Berkaytuana Seda05 bende öyle diye diye kendime nazar ettim 2 hafta ne çektim o yüzden sus kimseye bişey deme 😅
Mkrrm Seda05 bencede deme öyle hic dile getirme benimde 6.haftaya kadar hiç migdem bulanmazdı herkese ne guzsl migdem bulanmiyo diyodum kendi kendime nazar ettim 😂şuan 9haftaligim ve aşırı miğde bulantim var😔
Hanife_ Seda05 ben de öyleydim 12. haftaya kadar rahattım 12. haftada bir bulantı başladı bir ay sürdü
Seda5892 Seda05 internette gördüğün her bilgiye inanma sana en iyi Bilgiyi doktorun verecektir bunun içinde doktorunu çok iyi seçmelisin. Diğer şeyler genelde bilinen şeyler ağır kaldırmayacaksın yüksek yerlere uzanmayacaksın bol su içeceksin falan filan
Hasarbusra Seda05 rahimin buyuyo o büyüdükçe de sende kasik ağrıları olur onemli bisey deil bebis buyuyo bende hala devam ediyor 17 haftaligim bu Hafta kalça ve bel agrisi başladı allh yar ve yardımcımız olsun
Figennn Seda05 Bende oyle diyodum senin gibi mide bulantim yok die 8,9 haftada basladi simdi 36+6 olduk hic kesilmedi 🤷🏻♀️