Seda05 Ya kızlar ben 6. Haftadayım ama ne midem bulanıyor ne başım dönüyor. Sürekli çişim geliyo ve sürekli acıkıyorum 😂😂
Merviko34 Seda05 bende bugün tam 6 haftalık oldum arada az bir sancım oluyor ve çok lavaboya gidiyorum 😅 mide bulantım benimde Yok çok şükür 🙏🏻
Duyguyy Seda05 Mide bulantisini napican kiz birak bulanmasin bulandimi bidhaa durduramiosun bak ben 15 haftadir cekiom halda devam 😔😭
Seda05 Seda5892 😂😂😂 yaa deme öyle 😂😂 ama şey dicem kasıklarım karnım çok ağrıyo gece ağrıdan hep uyandım neden böyle oluyo
Seda5892 Seda05 adet sancısı gibiyse normal ama dayanılmayacak gibiyse doktora gitmek gerekiyor canım
Hasarbusra Seda05 rahimin buyuyo o büyüdükçe de sende kasik ağrıları olur onemli bisey deil bebis buyuyo bende hala devam ediyor 17 haftaligim bu Hafta kalça ve bel agrisi başladı allh yar ve yardımcımız olsun
Merviko34 Seda05 adet sancısı gibi oluyor kuzum ama fazla değil benimde doktor her ihtimale karşı progestan verdin dün kontrol vardı bebek kese var ama kalp atışı için 1 hafta sonra gideceğim 🥰 sen gördün mü Bebişi
Seda05 Duyguyy annem bana hamileyken doğurana kadar kusmuş bide normal doğmuşum 15 tane dikişi varmış 🙄🙄🙄
Seda05 Merviko34 benimde dün kontrolüm vardı. 6 haftalıkmışız. Küçük bi nokta var kesenin yanında temazsızlık var dedi onun için banada progestan verdi 100mg geceleri bitane almaya başladım.bu cuma yada cumartesi gel kalp atışını duyacağız dedi 😍😍❤️❤️
Depresif_polyanna Seda05 moralini bozmayayim da burada 8. 9. Haftalarda başlayan mide bulantısı hikayelerini de gordum😁 benim 4.haftada başladı 15.haftama girdim hala devam ediyo tey tey tey😂
Seda05 Seda5892 cuma yada cumartesi gel dedi ben cumartesine aldım randevuyu eşimde kendini ogüne ayarladı 😊
Seda05 Depresif_polyanna vayy beee 😂😂😂 demek ozamanda başlıyor he 😂😂 ben onlardan ollmak istemiyorum😂😂 umarımda bebeğimde annesine böyle bişey yapmak istemez herhalde 😂 böyle başladı böyle gitsin 😂😂
Merviko34 Seda05 temassızlık nasıl oluyor kuzum anlamadım ilk defa duydum valla insAllah evlatlarımızı sağ sağlim alırız kucağımıza benimde pıhtılasmam var iğne yapıyorum hergün