• Öneri
  • Basur için ne yapabilirim?

Bende hafif vardı doğumdan sonra daha fena oldu dediğin gibi geçende tuvalete gittiğimde kan gördüm tuvaleti çok bekletmemeye çalışıyorum bebekle artık nasıl olursa o gün üç seferde ancak gidebildim durmadı ağladı kantaron yağı iyi diyorlar denemek lazım şifa Allahtan

Kuzey2 doktor kontrol etmedi anlattıklarıma göre öyledir dedi ameliyat nasıl oldu kaç günde iyileşti

Kuzey2 nasıl geçti ameliyat sürecinizi anlatır mısınız

6 gün sonra

leylos01 kusura bakmayın geç gördüm mide bulantısından telefona bakamıyorum
      Dedigim gibi 6 yıl önce doğumdan 6 ay sonra gittim doktora 1 hafta içinde yatış verdi 1 gün yattım ameliyatım 1/1bck saat sürdü çıktım hatta emzire bilirsin 3 saat sonra bebegi dedi bana doktor ama ben yapmadım önceden sagdigim sütü içirdi annemler ameliyat gecesi tamponu çıkardılar sabahleyin de çıkışı verdi eve geldim ilk tuvalet yaparken korktum çok acıyacak sandım ama hiç acımadı o gün bugündür elhamdülillah inşallah şimdi ki doğumum da da yaşamam böyle bi sıkıntı

leylos01 ben eczaneden bi krem almistim igne gibi ucu da var makat a sokup icine krem gitmesini sagliyosun, o fayda etmişti geçti ama adi neydi bilmiyorum. Eczaneye de gidip sorabilirsiniz

6 gün sonra

burnieburn
      merhaba nasıl fark ettiniz , gözle görülen elinize gelen bir şişlik var mıydı, aynı et parçası gibi

Zg6641 ayy bende gebeyim bende de var aynı sorun :( kan geliyor mu peki makattan nasıl geçecek bu sabah bende aynı şeyi yaşadım popom ynaıyo

Nazo77 bende sabah kan gördüm makatta ve aşırı yanma var :( ve gebeyim çok korkuyorum

zyldz90 ilk önce acıdığını hissettim ve daha önce yaşamadığım için anlayamadım. Aynadan baktığımda et parçası gibi dışarda bi şişkinlik gördüm. Araştırınca basur olduğunu anladım. Sonrasında kantron yağı sürdüm, çok iyi geldi.

Sinosanneoluyor2025 Ben birkez yaşadım şükür sonrasında geçti kan ilacıma devam edince bağırsaklarım düzenlendi.Sen şimdiden böyleysen doktora danış canım doğumda zorlanmadan daha kötü olabilir.

Sinosanneoluyor2025 geçmiş zaman baya oldu hamileliğimin başıydı şuan sonundayım. Ben baya devam ettim sürmeye her çişte dahi sürdüm tuvalete koymuştum yağı unutmayım diye her seferinde sürünce 3-4 günde geçmişti sanırım iyileştikten sonra da biraz devam ettim tekrarlamasın diye. Magnezyum takviyesi kabızlığımada iyi geliyo şuan her gün içmiyorum karnımı ağrıtıyo resmen rahat çıkmamı sağlıyor

Sinosanneoluyor2025 yapın yapın hemen anında geçirmiyo tabi azıcık sabır ve istikrarla geçiyo. Geçmeseydi bi dahaki kontrolde doktora söylicektim gerek kalmamıştı çok şükür ki. Kabız yapacak şeylerden uzak tutun kendinizi çorba tarzı sıvı beslenin bi süre rahatlatır sizi oda