danla2711 DENIZ_55 maşallah sağlıkla gelsin 🥰🤲 benimde sezaryen olabilme ihtimali normale göre daha yüksek 🫠🤗🥰
DENIZ_55 danla2711 Amin inşallah benim kesin sezeryan diğeri sezeryan olduğu için 38 alırım dedi eğer bi aksilik olmazsa rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah sorunsuz 😊💗
danla2711 keyfimin-kahyasi-misin yaa sağlıkla gelsin bebişş😍🥳 çok heyecanlııııı bayrama denk geliyor galiba😂 ben bayrama 1 gün kala işten çıkacağım için son günlerimi sayıyorumda ahahah
danla2711 gzddgn teşekkür ederim 🥰 evet bende sormuştum bebeğe zararı yokmuş çok şükür zaten benimkide pek yerinde durmuyordu gece bile😂😂
keyfimin-kahyasi-misin danla2711 Yani o covarlarda olacak 🥲🤣🤣ama erken gelecek gibi 37 den sonra gelse iyi olur ya dkdk
danla2711 keyfimin-kahyasi-misin 😂ay insan son güne kadar beklemekte istemiyor gerçekten haklısın ben 40 haftayı bulacağımızı sanmıyorum ya benim beyefendi şimdiden sıkılmış kordonuyla oynayıp boynuna falan dolayıp duruyor 😂😂
danla2711 Womanmom15 😍ayyy sağlıkla gelsin inşallah prenses😍 valla o kadar haklısın ki şimdiden bile kendimi patlayacak gibi hissediyorum
keyfimin-kahyasi-misin danla2711 🤣🤣Benimki de bu sefer gerçekten sıkılmış azda olsa Ara ara 75 gören sancım oluyor ilkinde görmemiştim bu değerleri hic