NNour yeni_anne2 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🌸💗 yenı mı dogum yaptınız ? Normal mıydı sezeryan mı? Ve hangi doktora gittiniz memnun muydunuz? Biraz bahsedebilir misiniz
yeni_anne2 NNour pardon canım görmemiş kusura bakma Allah razı olsun çok teşekkürler nihan ilhan hanıma gittin kendisi mükemmel harika bir doktor fazlasıyla memnun kaldım hastane kalitesi de gayet iyi çalışanlar ilgili memnun kaldım ben 🌸🥰
Efendininannesi Mrscakir bende muhabbet hanıma gidiyorum henüz 8 haftalığız ama şimdiden çok memnunum 🌸
yeni_anne2 NNour esenler medipol dogum makat geliş oldugu icin sezeryan olacaktı zorunlu olarak ama suyumun gelmesiyle bır hafta önceden dogum oldu acil sezeryana alındım gecenin bır vakti ona rağmen hersey çok güzel gectı bugun 37 gunluk olduk🥰
yeni_anne2 34ilayda55 merhaba sigortalı 1800 sigortasız 3200 tl 🌸 bizim sigorta var 1800 oluyordu öncesinde daha az veriyordum tabı yılbaşından sonra bu fiyatlar oldu
34ilayda55 yeni_anne2 anladım teşekkür ederim, bende doktor arayışındayım 10 haftalık oldum ama hala gönlüme sinen bi doktor bulamadım
yeni_anne2 34ilayda55 esenler medipole gitmeyi düşünürseniz ozel hastane olarak nıhan ilhan hanımı tavsiye ederim saglıka kucağınıza alın inşallah 🤲🌸
OmerNfs Selim_Alparslan Beylikdüzü Medicana hastanesine Soner pul doktorumun adı memnunum ben beşinci ayımda geçiş yaptım ama ilgili bir doktor tavsiye ederim canımm 💕💕🫂🫂🫂
yeni_anne2 NNour aminn canım Allah razı olsun çok teşekkürler 🤲 normal dogum sanırım 22 24 arası vardı zorunlu sezeryan 28.500 tl idi canim isteğe bağlı sezaryan fiyatı bilmiyorum ama daha yüksek galiba o istege bağlı oldugu icin
yeni_anne2 NNour op doktorlar hep aynı canım sadece öğretim üyesi olanlar yüksek ve farklı oluyor o kadar
MinikMucize46 NNour Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. Geçen hafta serviste yattım 5-6 gün kadar. İlgilenmelerini vs beğendim. Şahsen özelden doğum yapmak çok pahalı. 34+3 üm şuan. Doğumumu orada düşünüyorum.
NNour MinikMucize46 ya evet bencede cpk gereksiz gelıyor ama ne yapsam bilemiyorum 31+3 teyım bende karar veremiyorum ne yapsam diye.Bende sultangazıye perinatolojiye gitmiştim ama servısı vs bilemiyorm🥲