OmerNfs NNour Beylikdüzü Medicana hastanesine gidiyorum normal 70 bin sezeryan 80 bin ikiz gebelik ise bu fiyatlara ek 4 bin TL ekliyorsunuz
MinikMucize46 NNour Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. Geçen hafta serviste yattım 5-6 gün kadar. İlgilenmelerini vs beğendim. Şahsen özelden doğum yapmak çok pahalı. 34+3 üm şuan. Doğumumu orada düşünüyorum.
yeni_anne2 NNour zorunlu sezeryan 28.500 Normal doğum da sanırım 22 23 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
Mrscakir Bahçelievler Medipol, Muhabbet hocayı öneririm 10 gün önce doğum yaptım muayene ücreti 2250 tl, normal doğum 32.000 tl, mecburi sezeryan doğum hakkında net bilgim yok ama 40.000 olması gerek sanırım. İsteğe bağlı sezeryanı hiç bilmiyorum ☺️
Efendininannesi Mrscakir bende muhabbet hanıma gidiyorum henüz 8 haftalığız ama şimdiden çok memnunum 🌸
Kubra_811 yeni_anne2 doktordan doktora değişiyor olabilir mi çünkü fiyatların yazılı olduğu bir kağıt aldım sezaryen 40’a dayanmıştıtı. Damla hanıma gidiyorum ben de nihan hanıma çok gitmeyi istedim ama benim istediğim günde kendisi çalışmıyormuş. Damla hoca da çok iyi Allah nasip ederse ona da devam edeceğiz her yerde doğum çok pahalı😞
2cocuk2kopek yeni_anne2 hayır canım Medipol fiyat politikası 6 ayda birzam üzerine arkadaşımda oraya gidiyor normal gebelik fiyat yüksekti
yeni_anne2 Kubra_811 op.doktorlar hep ayni diye biliyorum ben ben nihan hanıma gidiyorum 28.500 tl zorunlu sezeryan siz doğum paketi mi aldınız çünkü o 38 bin tl denildi işte işitme testi iki gün kalma tahliller falan vs
2cocuk2kopek yeni_anne2 bide canım Nihan hanımla konuş arkadaşım 1 yıl arayla iki kızına kontrole ona gitti ama 2 doğumunada o gitmedi o an hangi doktor varsa o girdi .