psymom Drya_ benim de temmuz görünüyor bende merak ediyorum bilmiyorum burda yazılanları okuyacagım artık😆😆
Drya_ psymom aynen instagramdan da takip ettigim bazi kisilerden ss aliyorum ben ama herkesin listesi farkli 😅😂
2Princess1Mom psymom 17+6 1 kilo aldım. Henüz hiçbir şey almadım 20. Haftadan sonra yavaş yavaş almaya başlayacağım 🥰
Drya_ Sevinc44 ayni durumdayiz cevremdeki cogu kisi agirlasmadan basla diyor bir bilsem baslicam zaten kafalar karisikkk 😅😅
Sevinc44 Drya_ o kadar çok şey var ki. Eşim dedi ilk dolapları kuralım, aldıkça içine koyarız her şeyi diye. Hala hiçbir şey almadık dolaplar öyle duruyor Hahahshsh
anneoluyorumm13 psymom ya benim iştahım inanılmaz açıldı sürekli açım kilo almak istemiyorum ne yapabilirim acıkınca kilo aldırmıcak ne yiyebilirim
Drya_ Sevinc44 hahahahahaha biz de ayni detayli ultrasona girmedim daha 5 gun kaldi kontrole bi gidelim sonra almaya baslariz dedik hangi birini alcaz etcez of of cok gozumde buyuyor 😅
Surpriz-3 21 haftalığım. 0 kiloyla devam. 2 erkek evladım var. Yeter diyip tüm eşyaları elden çıkarmıştım. Şimdi nasipse kızım olacak herşeye sil baştan başlıcam 😅