Seda54 Bu iğneyi kullanan hanımlar kalçalarınız ağrıyor mu artık geceleri ağrıdan uyuyamıyorum yaaa 😤😢😢😢
tugbamehmetbaki Seda54 Bilmiyorum benim canımı yakmadı hiç sonra da Ağrı yapmadı ama benim Ağrı eşiği yüksek biraz ondan olabilir
031965 Evet ilk iğne çok acıtıyo ama iğneden sonra orayı ovala filan. Yapan kişi de çok önemli yavaş yaptım mı çok şişliği ağrısı olmuyo
Seda54 031965 iğne vurulurken alıştım artık canım 12.-13. Haftadan beri kullanıyorum haftada 1 24+2 olduk ama bu aralar artık kalça ağrılarından uyuyamaz oldum 😢
Seda54 Mia35 benimde öyleydi canım ama bir müddet sonra alışıyorsunuz o ağrıya ama artık geceleri uyutmuyor beni
Kubrakezer Seda54 anladım bende 12. Haftada bir defa yaptırmıştım ama ne için olduğunu bilmiyordum tesekkurler
Kabarik Benim popom patates tarlasi gibi oldu 😔 ici sis dolu birdahakine yan tarafa geciyolar 😔 ovuyorm ama dagilmiyorki ovarkende aciyor hem 😔
Seda54 Kabarik ovmak da fayda etmiyor canım ne oturmak oturabiliyorsun nede yatabiliyorsun nasıl yatacağımı şaşırdım artık oturur tarzda uyudum gece artık
Kubrakezer Seda54 evet olmuştu ama çok azdı korkmustum oda iğne vermişti 2 tane ama ben birini yaptırdım
Seda54 Alp-oyku123 çocuğun eşi rahim ağzına yerleşti canım bide daha önceden 3 kaybım var o yüzden doktorum önlem amaçlı bıraktırmak istemedi
Eva_twins Seda54 merhaba benim de plesanta previa totalis var gecen hafta kanamam geldi cokca hastane de yattim 5 gun doktorum proluton depot igne adalat ve progestan a basladi simdi 24+0 dayim. Sizin kanamalariniz nasildi? Baska ilac kullaniyor musunuz?
Susuem Canım bazen iğne dağılmıyor bende 10 haftadır her hafta vuruluyorum biraz hareket ettirmek lazım yapılan tarafı dağılsın diye masaj filan yapılıyormuş yukardan aşağıya doğru bastırarak denemeni öneririm ben yaptırıp direk yatınca hareket etmeyince çok ağrıyor 😊
Kubrakezer Seda54 Allaha Şükür 39+2 olduk bugün de nişan geldi bakalım bekliyorum sancıları teşekkür ederim düşündüğünüz için
Seda54 tugbamehmetbaki vurulurken sıkıntı yok canım ilk zamanlar kalçamın üzerine zor oturdum ama alıştım sonra ama şu 3-4 haftadır hep sağa sola yatmaktan mıdır yoksa iğneden mi anlamadım ama ağrılarım oluyor