Marryy Kadersss ilk aylarda gülçin hanıma gittim sonra funda hanıma geçtim ama doğumum gece olduğu için yoktu ekstra para istediler doğumdan sonra da dikişlerime baktı hastayı benimseme sahiplenme hissetmedim o yüzden memnun kalmadım
Kadersss Marryy anladım arkadaşımda sizin gibi gece doğum yapmış fakat tatildeymiş doktor gelememiş nöbetçi doktora olmuş ameliyat ondan memnun kalmamış
OzgeArn Marryy merhaba bende şuan çakmak erdem hastanesi Gülçin hanıma gidiyorum. Sizi Gülçin hanımdan soğutan şey neydi başka doktora geçiş yaptınız ?
Marryy tosbaaa bir diğer önerilen isimde bu doktordu umut hanımla bir sıkıntı yaşarsam bu doktora bakıcam
Semaakls Marryy normal ilerleyen süreç son anda zorunlu sezaryen oldu doktorla beraber verdik bu kararı
Marryy Kadersss benim doğumda doktorun tatiline denk gelmişti kötü bir deneyimdi inşallah 2. Doğumum daha iyi olur
Marryy Kadersss doktor ilk doğumun detaylarını sordu ilk doğumum normal olduğu halde 38. Haftada çatı muayenesi yapacağını söyledi ondan sonra belli olacak.
Marryy OzgeArn merhaba sezgisel olarak rahat değildim içime sinmemişti zaten ekstra ödeme yapmayı düşünmüyorsanız kime gittiğinizin önemi yok benim doğuma nöbetçi doktor girmişti
Marryy Kadersss doğumdan sonra 2 yıl kesin korunma yöntemleri kullandım kendimi hazır hissetmem vs 4 yaşını buldu